KRETAO SE PO BELOJ LINIJI, A NA NJEGA SU NALETELA DVA AUTOMOBILA I UBILA GA! Jezivi detalji nesreće o kojoj priča Srbija

Ivan Pantelić (42) kretao sredinom kolovoza, po beloj liniji, kada je na njega naletela “zastava 10” kojom je upravljala S. M. (39) iz okoline Boljevca i bacila ga na saobraćajnu traku koja je namenjena vozilima iz suprotnog smera

  • 13

Ivan Pantelić (42) iz Boljevca nastradao je preksinoć na magistralnom putu Zaječar-Paraćin, nakon što su na njega naletela dva automobila.

Nesreća se dogodila i blizini skretanja za Boljevac.

Pantelić se, kako prenosi "Alo!" kretao sredinom kolovoza, po beloj liniji, kada je na njega naletela “zastava 10” kojom je upravljala S. M. (39) iz okoline Boljevca i bacila ga na saobraćajnu traku koja je namenjena vozilima iz suprotnog smera.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Gotovo istog trenutka preko njega je prešao “pežo 206” koji je vozio Z. T. (55). „Iznenada sam osetio kao da sam prešao preko “ležećeg policajca”.

Kamion ispred mene je tad stao, zaustavio sam se i ja, i umalo se nisam srušio kada sam ugledao pregaženog čoveka. Ne znam kako ću živeti sa tim da sam pregazio čoveka!“, kazao je vidno potresen vozač “pežoa”.

Zasad nije poznato zbog čega je nastradali pešak hodao sredinom kolovoza. Nekoliko vozača je zbog toga pozvalo policiju koja se odmah uputila na lice mesta, ali, nažalost, bilo je preksano.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • yyy

    26. februar 2016 | 08:27

    Zato što je "neko" ostavio otključana vrata od Laze, Kovina i Vršca, pa mnogi pošli u štenju po Srbiji, manjina se tamo skloni....!

  • Србољуб

    26. februar 2016 | 08:54

    Жалосно је то,што је човек настрадао а,жалосно је и то што ће ови људи имати немирну савест(ни криви ни дужни).Мени замерају што возим испод дозвољене брзине,кажу:"не знаш да возиш" ал,мени је у савести да се неко не појави овако ил,неко дете не истрчи...Мислим да ова жена и човек НИСУ НИШТА КРИВИ,довољно је што ће им савест бити немирна ТРЕБАМО ИХ ТЕШИТИ.Саучешће породици настрадалог!

  • Joca

    26. februar 2016 | 09:42

    Bio je nečije dete i živa duša! Vidiš kuče na putu i prikočiš ili staneš,a kamoli čovek! A ovi što prolazili pored njega i sada komentarišu trebalo bi da se stide i stave glavu u pesak što ništa nisu preduzeli,a mogli su!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA