Oružje i municija u zgradi državne televizije!

Novi Sindikat RTCG-a je slučajno, iz izjave organizatora fizičkog obezbeđenja RTCG-a, saznao da se u podrumskim prostorijama RTCG-a nalazi izvesno skladište municije i oružja

  • 0

U podrumskim prostorijama RTCG-a sasvim slučajno, pronađeno je skladište oružja i municije, javljaju Vijesti.me. Iz Novog sindikata Radio-televizije Crne Gore (RTCG) zatražili su da direktor Rade Vojvodić "hitno odgovori" kakvo je oružje i municija uskladišteno u zgradi državne televizije i pozvali nadležne da ispitaju celi slučaj.

Iz te radničke organizacije su zatražili da državni organi hitno provere da li oružje i municija predstavljaju opasnost za zaposlene u RTCG-u, građane i okolne zgrade, a pogotovo Klinički centar koji se nalazi u neposrednoj blizini državne televizije.

Predstavnik Novog sindikata RTCG-a za odnose s javnošću Dragan Janjić saopštio je da su pre dva dana slučajno saznali da se u zgradi nalazi oružje i municija i da su smatrali da su dužni da o tome obaveste sve nadležne.

- Novi Sindikat RTCG-a je slučajno, iz izjave organizatora fizičkog obezbeđenja RTCG-a, saznao da se u podrumskim prostorijama RTCG-a nalazi izvesno skladište municije i oružja.

Novi Sindikat RTCG-a smatra svojom dužnošću da o tome obavesti sve nadležne organe, Vladu, ministarstva, policiju i strane delegacije, u cilju što hitnije provere činjeničnog stanja i potencijalne opasnosti po zaposlene, građane, zgrade i obližnji KC, navodi Janjić u dopisu dostavljenom juče na brojne adrese, između ostalog i "Vijestima".

Oni su obavestili brojne državne organe, medije, NVO, strane delegacije, ocenivši da "nije dovoljno pismo" koje su juče uputili Vojvodiću, zatraživši od njega informaciju o kakvom oružju i municiji je reč.

(I. D. / Vijesti.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA