Predstavljen revolucionarni način da se zaštite voće i vinogradi! (FOTO)

Pored novosti o sredstvima zaštite bilja, predstavljena su i iskustva iz prakse, odnosno kako da se pravilno primene ovi proizvodi

  • 0

Stručnjaci kompanije BASF, vodeće hemijske kompanije u svetu, predstavili su novine iz programa zaštite voća i vinove loze. U domenu zaštite voća, akcenat je stavljen na zaštitu jabuke u uslovima savremene proizvodnje, uz osvrt na problem gorkih pega jabuka u 2015. godini i njegovo rešenje.

Preparati Faban® i Regalis® Plus doprinose zaštiti jabuke u uslovima moderne proizvodnje - Faban® je inovativna Co-crystal formulacija koja povećeva stabilnost proizvoda i obezbeđuje sigurnost u zaštiti od čađave krastavosti, dok je Regalis®.

Plus nova formulacija za regulaciju rasta jabuke, sa dodatnim efektima na njenu fiziologiju i pomoć kod suzbijanja štetočina i bolesti, posebno u borbi protiv gorkih pega (Bitter spot).

U zaštiti vinove loze primenjuju se predstavljeni preparati - Orvego® koji donosi inovacije protiv plamenjače vinove loze i rešenja za uspešnu zaštitu od pepelnice vinove loze u vidu preparata Collis® i Vivando®. Ovi proizvodi postaju osnova dobre zaštite svakog vinograda.

Foto: Promo Foto: Promo

Pored novosti o sredstvima zaštite bilja, predstavljena su i iskustva iz prakse, odnosno kako da se pravilno primene ovi proizvodi.

Kompanija BASF je, sa sredstvima za zaštitu bilja na tržištu Srbije, prisutna preko 25 godina. Svojim visokokvalitetnim sredstvima, BASF omogućuje vrhunsku zaštitu biljaka, a njihovom pravilnom primenom proizvodnja je jednostavnija, a priroda bezbednija.

BASF Srbija d.o.o. ima za cilj da i na lokalnom tržištu, putem neprekidnih inovacija i proizvoda visokog kvaliteta, bude vodeća hemijska kompanija na svetu. Proizvodni program obuhvata sredstva za zaštitu bilja, hemikalije, plastiku, proizvode za oplemenjivanje i fine hemikalije, a plasira se na tržišta Srbije, Makedonije i Republike Srpske.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA