UPAO U SAMOSTAN, OPLJAČKAO SVETINJU, PA PRETUKAO OPATA: Policija uhapsila napadača u Baču (FOTO)

Uhapšeni se sumnjiči da je iz samostana oduzeo 15.000 dinara i vredne crkvene relikvije

  • 8

Novosadska policija uhapsila je Đ. P. (34), osumnjičenog za razbojništvo u franjevačkom samostanu u Baču, gde je naneo teške telesne povrede Josipu Špeharu.

KRVNIČKI PRETUČEN OPAT JOSIP: Nezamislivo nasilje usred Srbije!

Uhapšeni se sumnjiči da je iz samostana oduzeo 15.000 dinara i vredne crkvene relikvije, nakon što je oštećenom naneo brojne povrede.

Policija je kod Đ. P. našla ukradene predmete i oduzela mu ih.

Uhapšenom je određeno zadržavanje do 48 sati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ih mozes misliti

    26. februar 2016 | 15:38

    Nase crkve i nase svetinje katolici "susjedi" skrnave,pljackaju,tuku nam popove,tuku nam narod,pisu ustaske grafite po crkvama i manastirima.Mozes misliti neki lopov ispickao fratra uzeo mu malo novaca.Pa sta,sta ta katolicka crkva radi vekovima drugima ovo nije ni 0000,1% sta su zasluzili da im se vrati...Treba malo cesce ovo da im se desava,pa ce da razmisle onda hoce li oni da diraju tudje svetinje...

  • Mark

    26. februar 2016 | 15:38

    Prijatelju kukala ti majka,da si to uradio u pravoslavnoj crkvi bilo bi nikom ništa jer nas narod najmanje zanima vera,a posto si to ukrao u katoličkoj crkvi unisticete zakon njih itekako zanima vera za razliku od nas.

  • KIZA BG

    27. februar 2016 | 11:32

    Ljudi nevalja se krasti u crkvama,dzamijama.Bilo da je srpska crkva ili katolicka ili dzamija to su Bozije kuce i nesmije se pljackati i skrnaviti ni jedno.To samo moze uraditi bolestan covek i teski nevernik.Nek mu Bog oprosti ako moze.Ako mu se nesto lose desi u zivotu nek se nepita zasto setice se crkve sta je uradio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA