DRAMA KOD MOSTARA: Presreli kamion, vezali i opljačkali vozača, a onda ga pustili da tumara tako zavezan!

Razbojnici su ciljano čekali šleper s prikolicom koji je u kabini prevozio brzu poštu

  • 6

Trojica maskiranih razbojnika naoružani automatskim puškama su pre dve noći u Aleksinom Hanu kod Mostara presreli kamion koji je prevozio brzu poštu iz Sarajeva i iz njega ukrali sve pošiljke, odnosno pet transportnih kaseta čiji je sadržaj zasad nepoznat. Policija još uvek traga za njima, kako prenosi Večernji list.

OBORILI GA NA ZEMLJU I OTELI MU PENZIJE: Prskali poštara suzavcem, on zapomagao!

Pljačka se dogodila u 2:40 sati, a razbojnici su ciljano čekali šleper s prikolicom koji je u kabini prevozio brzu poštu. Kod Mosta Begića i Begovića, na reci Neretvi, kamiondžiji su napravili zasedu i to tako što su inscenirali odron na putu.

Jedan od lopova u autu golf 2, koji je pre dva dana ukraden u mostarskom naselju Bijeli brijeg, išao je ispred kamiona i to još od Jablanice.

- Na oko pet kilometara pre mesta gde je razbojništvo izvršeno, Golf je pretekao kamion i sve vreme je išao ispred njega. Na nekoliko metara od Mosta Begića i Begovića golf se zaustavio, jer je na putu bio odron. Međutim, ispostavilo se da je taj odron bio zamka kako bi se šleper zaustavio. Iz Golfa je tada izašao maskirani razbojnik s automatskom puškom u ruci, a istog trena na magistralni put iskočila su još dvojica naoružanih i maskiranih pljačkaša. Duge cevi uperili su u vozača i rekli mu da ništa ne pokušava i da će ostati živ - potvrdili su izvori za Večernji list.

Pljačkaši su nakon toga savladali vozača i vezali mu ruke lepljivom trakom, a potom su ušli u kabinu i desetak minuta su preturali po pošiljkama.

Vozač je potom izašao iz kabine kamiona i vezanih ruku zaustavio prvo vozilo koje je naišlo i potom pozvao policiju, objasnili su sagovornici.

(Telegraf.rs/ Izvor: vecernji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • топлистанадреалиста

    26. februar 2016 | 19:02

    Није било пуцњаве и жртава!! Свака част момци, надам се да сте узели који милиончић!!... Мрзим кад неко убије бабу за пензију или пребије неког за ситну лову!!! Овим лупенима скидам капу!

  • RRIvan

    26. februar 2016 | 18:10

    Sta je ovo mafija?

  • queue

    27. februar 2016 | 09:40

    Po naslovu, trebali su mu vezat i noge, da jadnik ne tumara hahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA