OSVOJIĆE VAS OSMEH MALE ANE: Preslatka Nišlijka je novo zaštitno lice Kinder čokolade (FOTO)

Svako dete koje se prijavilo na nagradnoj igiri "Postani KINDER lice“ imalo je šansu da se nađe na omotu ove čokolade, ali se sreća osmehnula prelepoj Nišlijki Ani Radulović

  • 18
Foto: niskevesti.rs Foto: niskevesti.rs

Ana Radulović, petogodišnja devojčica iz Niša novo je zaštitno lice Kinder čokolade. Lik male Nišlijke naći će se na ovom omiljenom slatkišu za decu od septembra meseca ove godine.

- Ne može čokolada da bude slatka kao ona - jedan je od komentara koji je napisan kada se saznalo da će novo zaštitno lice jedne od najpopularnijih čokolada na svetu biti Nišlijka Ana Radulović, prenose Niške vesti.

Svako dete koje se prijavilo na nagradnoj igiri "Postani KINDER lice“ imalo je šansu da se nađe na omotu ove čokolade, ali se sreća osmehnula prelepoj Nišlijki Ani Radulović.

Kompanija je dobila 1.464 preslatkih lica, pa je samim tim bilo teško izabrati četvoro finalista. Ipak, izbor je pao. Konstantin, Ana, Vuk i Milena će nam se uskoro smeškati sa Kinder čokolade promotivnih pakovanja.

Foto: niskevesti.rs Foto: niskevesti.rs

Ana kaže da voli da se šminka, da se presvlači, pozira, peva, glumi, pleše. Voli da jede slatkiše i kaže srećna je što je na slikanju dobila ranac pun čokolada, bombona, sokića. Ova prelepa devojčica podelila je svoja iskustva sa slikanja za omot Kinder čokolade.

- Dopalo mi se kada su me šminkali, stavili su mi puder, karmin, rumenilo, šminkali su me tu oko oka - priča mala Ana i dodaje da joj na slikanju ništa nije bilo teško.

Ova mala Nišlijka ide i na časove glume već drugu godinu. Dobila je glavnu ulogu. Igraće lik Feme, a premijera predstave biće aprila meseca u Lutkarskom pozorištu.

Foto: niskevesti.rs Foto: niskevesti.rs

Inače Ana potiče iz poznate "sportske" porodice. Ona je ćerka vlasnika Kik boks kluba Niš i trenera reprezentacije u tom sportu Srđana Radulovića.

Njen brat Novak Radulović je takođe veoma uspešan u tom sportu, ali ništa manje i u fudbalu koji uporedo trenira sa kik boksom od detinjstva.

Ana je kada je uspešnost u pitanju pošla njihovim koracima.

Foto: niskevesti.rs Foto: niskevesti.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nn

    27. februar 2016 | 22:51

    Neeeeee hoćemo starog dečkića.

  • Čokofan...

    28. februar 2016 | 11:13

    Ana veoma podseća na onog dečaka čiji je lik bio na ovoj čokoladi... bio dečak, a sada devojčica.... Cakana je....

  • Ponosna sestra

    28. februar 2016 | 11:07

    Ima lepse dece.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA