Ovo je devojčica kojoj je dadilja džihadistkinja brutalno odsekla glavu (FOTO) (VIDEO)

Kada je izvršila ovo monstruozno ubistvo, ona je zapalila stan, a votrogasci su u izgorelom stanu pronašli telo devojčice starosti tri ili četiri godine

  • 15
Foto: mk.ru Foto: mk.ru

Britanski mediji objavili su fotografiju Nastasje M. kojoj je dadilja Gjulčera Bobokulova (38) iz Uzbekistana odsekla glavu i držeći je u rukama šetala ulicama Moskve.

UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ: Pogledajte NECENZURISANI snimak džihadistkinje iz Moskve koja drži odsečenu glavu deteta (VIDEO)

Kada je izvršila ovo monstruozno ubistvo, ona je zapalila stan, a votrogasci su u izgorelom stanu pronašli telo devojčice starosti tri ili četiri godine.

OVA ŽENA JE OBEZGLAVILA DETE: Čuvala devojčicu, pa je zverski ubila (FOTO) (VIDEO)

Motiv za ovo ubistvo je kako je rekla navodno bila izdaja njenog muža.

Devojčica je bila hendikepirana i zaostala u razvoju, a kada je majka čula strašnu vest na televiziji kolabirala je i prevezena je u nesvesnom stanju u bolnicu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    29. februar 2016 | 18:47

    Koju kaznu bi vi presudili osobi koja je odsekla glavu vasem trogodisnjem detetu??? Sta reci, sta uraditi kao roditelj...

  • Ns

    29. februar 2016 | 19:17

    Zelimo ti dugu i bolnu smrt monstrume!!!!!!!!!!!

  • Biljana

    29. februar 2016 | 22:18

    Pokoj duši ove nedužne i bespomoćne, mile devojčice. Za vreme II svetskog rata, kao što znamo, fašisti su učinili mnoge nepojmljive strahote. Jedna od njih je da su u Kragujevcu ubili "četu đaka, u jednom danu". Svu strahotu i monstruoznost fašizma znamo, ali kao da svet nikakvu lekciju nije naučio. Pre nekoliko godina (2012.), kada su ono svi potpuno iracionalno čekali smak sveta zbog asteškog ili nekog sl. kalendara, desilo se nešto što je za mene predstavljalo stvarni početak kraja. Jedan mladić ušao je u razred prvaka i sve ih ubio. Da "svi su žalili, i sveće palili", ali malo ko je stavio prst na čelo. I sada, podjednako užasan i neobjašnjiv čin. Ne postoji strašnije, ubiti nemoćno dete koje ti je povereno na čuvanje. U jednoj stvari je ova ljudska nakaza u pravu. Ovo je zaista, za mene, moralno gledano, kraj sveta. Ovakve stvari ne mogu da jednostavno prodju. Ovde nema "erase and rewind". Ljudi su gori od najgorih zveri i kao da nepovratno srljamo u moralnu a onda i fizičku propast. Možda će sa ovu planetu, Bože me oprosti, biti sevap kad nas nestane, ako i nju ne uništimo u tom našem ludilu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA