OVO JE MOSKOVSKA DADILJA IZ PAKLA: "Glas u glavi mi je rekao da ODSEČEM glavu detetu! (FOTO) (VIDEO)

Devojčica je, prema policijskim izvorima, ubijena na brutalan način. Prema navodima policije, žena u crnom je bila pod uticajem droge u momentu hapšenja

  • 18

Moskva se nalazi u stanju šoka nakon što se juče žena u crnom šetala ulicom sa odsečenom glavom deteta u ruci i vikala "ja sam terorista", blizu metro stanice u prestonici Rusije. Ovo je sve što dosad znamo o ovom užasnom događaju.

STRAVIČNI PRIZORI: Majka devojčice kojoj je odrubljena glava pada u nesvest kada čuje užasnu vest (FOTO) (VIDEO)

U rano jutro u ponedeljak, prolaznici su primetili ženu, koja je bila obučena u crno, kako viče u blizini metro stanice Oktjabrskoje polje, na severozapadu Moskve. Prema izjavama svedoka, žena je onda iz torbe izvadila dečiju odsečenu glavu. Navodno je pretila da će se razneti. Policija je pozvana i pomahnitala žena je uhapšena.

"Kraj sveta dolazi za sekund... Ja sam vaša smrt", vikala je žena na ruskom jeziku, čuje se na snimcima moskovskih onlajn medija. "Mrzim demokratiju. Ja sam terorista".

UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ: Pogledajte NECENZURISANI snimak džihadistkinje iz Moskve koja drži odsečenu glavu deteta (VIDEO)

Foto: vk.com/v.chekrygin Foto: vk.com/v.chekrygin

Ruski mediji identifikovali su je i navode da je reč o 38-godišnjoj Gjulčeri Bobokulovoj iz Uzbekistana, majci troje dece. Radila je dve godine kao dadilja devojčice koju je ubila, a koja je patila od teškog, ali nespecifičnog neurološkog poremećaja. Šef moskovskog migracionog servisa rekao je da nije imala radnu dozvolu, dok je izvor iz policije kazao Interfaksu da je Bobokulova bila pod uticajem droge u momentu hapšenja. Porodični pijatelj saopštio je da su je njeni poslodavci tretirali "kao člana porodice".

Pregledali su je psihijatri, a uveče su je doveli na mesto zločina, kako bi sve opisala šta se desilo.

Otkrila je policiji kako su je na dan ubistva "proganjali glasovi", i da je bila besna jer je njen suprug odlučio da živi s drugom ženom u Uzbekistanu dok je ona radila u Rusiji. Prema navodima, odbila je njegovu ponudu da mu bude druga žena.

Prema drugoj teoriji, Bobokulovu je navodno jako razljutio dečko Tadžikistanac kojeg je upoznala u Moskvi.

- Ona je saznala da je on zapravo bio u braku. To je bio šok za nju - kazao je jedan izvor.

Sama je pokazala policiji blok gde se nalazi zgrada i ulaz u stan u kojem je, kako izvori tvrde, prvo zadavila pa kuhinjskim nožem odrubila glavu devojčici.

- Došla sam ovde, skinula sam suknju i bacila je u smeće. Obukla sam odeću koju nosimo dok se molimo. Glas u glavi mi je rekao da to učinim - kazala je dadilja.

Ovo je devojčica kojoj je dadilja džihadistkinja brutalno odsekla glavu (FOTO) (VIDEO)

Istražni organi navode da je ubijeno dete, devojčica Nastja M., bila stara tri ili četri godine i da ju je dadilja ubila u stanu njene porodice u Moskvi, kojeg je zatim zapalila i pobegla.

Foto: mk.ru Foto: mk.ru

Novinarka ruskog dnevnog lista RBC Polina Nikolskaja je izjavila da je čula ženu kako viče "Alahu Akbar".

- Izlazila sam iz metro stanice i išla prema kući. Ona je stajala u blizini ulaza u metro stanicu i privukla je moju pažnju jer je vrištala "Alahu Akbar". Videla sam da u ruci drži okrvavljenu glavu, ali sam mislila da nije prava. Okupljeni ljudi su mi rekli da je prava - rekla je Nikolskaja.

OVA ŽENA JE OBEZGLAVILA DETE: Čuvala devojčicu, pa je zverski ubila (FOTO) (VIDEO)

Mediji navode da je Bobokulova čekala da roditelji deteta odu iz stana sa starijim detetom, da bi zatim izvršila ubistvo i zapalila stan. Ubijena devojčica, za koju mediji navode da je bila zaostala u razvoju i hendikepirana, imala je 15-godišnjeg brata, a dadilja je radila za porodicu poslednjih 18 meseci.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Devojčica je, prema policijskim izvorima, ubijena na brutalan način, a vatrogasci su iz požara u zgradi gde je pronađeno telo uspeli da spasu četiri osobe. Devojčicino telo pronađeno je u krevecu.

HOROR U MOSKVI: Džihadistkinja u centru grada držala odsečenu DETETOVU glavu i vikala ALAHU AKBAR (VIDEO)

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Imenjak

    1. mart 2016 | 15:09

    Odma gajtan

  • Mica

    1. mart 2016 | 15:08

    Puno je bolesnika koji slobodno setaju.

  • Nis

    1. mart 2016 | 16:38

    Svaki covek treba da ide jednom godisnje kod psihijatra na sve detaljne preglede i napismeno da ima uvek kod sebe za tu godinu. Da nosi kao licnu kartu. Ko nema privesti ga odmah.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA