PROTEST AR ONLI VEJ TU FRIDOM: Ovaj govor crnogorskog političara je sve oborio sa nogu (VIDEO)

- Robi Vilijams da je noćas ovde, on bi vam, ljudi, na engleskom rekao "Protest ar onli vej tu fridom" - rekao je Branko Radulović na protestu

  • 4

Demokratski front je organizovao protest ispred Skupštine Crne Gore kada se okupilo više hiljada građana. Poslanici su najavljivali nastavak borbe za smenu režima Mila Đukanovića, ali među govornicima je bilo i onih malo "strastvenijih".

Crnogorski parlament raspravlja danas o poverenju vlade Mila Đukanovića

Tako se Branko Radulović iz PZP obratio okupljenima, ali je poslao poruku i opoziciji koja nije došla na proteste, a to je učinio na jedan nesvakidašnji način.

- Najviše volim jednu pesmu kojoj je ime "My way" (Moj put), sigurno da je svi znate. Neko više voli nervni osećaj kako je peva Frenk Sinatra, neko kako peva Elvis Prisli, a ja najviše volim kako peva moj heroj - Robi Vilijams. On da je noćas ovde, on bi vam, ljudi, na engleskom rekao "Protest ar onli vej tu fridom" - rekao je Radulović.

Pored toga, on je i govorio o protestima i opoziciji u Crnoj Gori uopšte.

- Čestitam vam narode na jubileju od 5 meseci od početka protesta. Hvala vam na borbi i doslednosti. Da nema drugoga puta osim protesta i pada vlade Mila Đukanovića do slobodnih izbora dokaz je i platforma DF-a. Oni vajni pregovarači ne obraćaju pažnju na malverzacije režima. U pamet se vajni opozicionari, ako ne izađete na ulicu, gori ste od Mila Đukanovića. Poručuju nam neki ambasadori i ambasadorke da tražimo dijalog. Mi želimo dijalog, ali ne jalov dijalog. Možda je nekima miliji servilni diktator - naglasio je Radulović.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vukasin-Toronto-Canada3/1/2016

    1. mart 2016 | 14:51

    28.god.milo-drzi-konce-u-C.G. ima-veliko iskustvo.good-lak.crnogorci.

  • How Yes No

    2. mart 2016 | 09:08

    Holy Crappppp

  • Alfons_x

    1. mart 2016 | 22:15

    Hehe dobar, ali - jos on mora uciti engleskog da bi dostigao nasu Ingrid Antičević Marinović "pipl mast trast as" :)))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA