Zukorlić: Jedan glas koštao i do 100 evra!

Muamer Zukorlić tvrdi da su građani žrtve opšte krađe i kupovine glasova na izborima, a da je neko time hteo da "unovči bedu i siromaštvo naroda"

  • 4

Muamer Zukorlić, jedan od kandidata za predsednika Srbije na izborima 6. maja, izjavio je da su građani "žrtve opšte krađe i kupovine glasova na izborima".

Zukorlić je rekao da u njegov izborni štab svakodnevno dolaze ljudi iz biračkih odbora i građani koji svojim svedočenjima to potvrđuju.

- Imamo svedočenja da je jedan glas neposredno pred zatvaranje biračkih mesta dostigao cenu i do 100 evra. To više nisu samo pretpostavke, već nepobitne činjenice koje govore mnogo više od samog ishoda glasanja - rekao je Zukorlić.

On je ocenio da je neko pokušao da time "unovči bedu i siromaštvo naroda" koji je "nažalost tome podlegao prodavši skupo za jeftino".

- Osećaj bede i siromaštva natera čoveka da zaboravi da sa tih 50 evra ne prodaje samo svoj glas, već i sebe i svoje dostojanstvo, ali ono što je gore od toga, on prodaje i svoje dete koje će i naredne četiri godine biti žrtva droge pred školama i na ulici - ukazao je muftija.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kvazimodo Sorabius

    12. maj 2012 | 09:44

    Gn 1,1% i dalje leti na "bagdatskom cilimu", bi malo tudje krvi? Svud u svetu bi za ovo bio priveden, pa osudjen na debelu globu, makar na jednog blindiranog bmw-a. Ili kod psihijatra: kako 100 bude 50 i obratno? Ovaj covek ili nema ogledalo u kuci, ili mu neko poturio lazljivo.

  • Pesterac

    12. maj 2012 | 01:52

    Muftija,nemas pravo glasa.. Ti si prvi davao na Pester brasno i kutije za dnevne potrebe,a i ponekima po 20 eura za glas..

  • srdjan

    11. maj 2012 | 20:41

    pa manjine su uvek podrzavale tadica,eto kako im on vraća! zato svi na ulice da ponistimo izbore!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA