JAVITE SE ODMAH POLICIJI UKOLIKO STE I VI POKRADENI: Uhapšena PAKLENA ŠESTORKA koja je harala po okolini Beograda!

Lopovi su ordinirali po vikendicama i kućama u Ripnju, Ralji, Sopotu, Belom Potoku, Jajincima i selu Rakovica

  • 1

Beogradska policija uhapsila je šest osoba zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili oko 30 krivičnih dela teške krađe u vikendicama i kućama u Ripnju, Ralji, Sopotu, Belom Potoku, Jajincima i selu Rakovica.

KAD VAM LOPOV UĐE U STAN ILI U DVORIŠTE U AMERICI, evo šta sve SMETE da mu uradite!

Prilikom hapšenja osumnjičenih u kućama u kojima su neprijavljeno boravili, pronađeni su televizori, muzičke linije, kućni aparati, alati, motorne testere, trimeri, slike, knjige, posuđe, odeća i drugi predmeti koji su ukradeni u poslednja tri – četiri meseca.

Osumnjičenima J. T. (32), M. M. (21), M. M. (24), V. V. (24), M. R. (24), D. M. (24) je određeno zadržavanje do 48 sati. Oni će, uz krivičnu prijavu biti privedeni dežurnom tužiocu.

Građani koji su u prethodnom periodu oštećeni krivičnim delima teške krađe, kojima su obijene vikendice ili kuće u podavalskim naseljima opština Voždovac i Sopot, mogu da dođu u policijsku ispostavu Beli Potok, ili da se jave na broj telefona: 011/2813-001, radi prepoznavanja i preuzimanja oduzetih predmeta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • !Fox

    3. mart 2016 | 06:17

    Sta da li cete da vratite ili da ih osudite na sest meseci umesto na tri...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA