Evo šta je u OPROŠTAJNOM PISMU napisala majka osumnjičena da je obesila ćerku (8), pa ubila i sebe!

Kako saznajemo, Ivana se sa majkom i bratom pre više godina preselila u Sokobanju iz Beograda, nakon što se njena majka preudala

  • 78

Ivana Majstorović (36) iz Sokobanje, koja je, kako se pretpostavlja, zadavila svoju osmogodišnju ćerku N.M. gajtanom i nakon toga njeno telo sakrila u orman na tavanu porodične kuće, a potom ubila i sebe, ostavila je dva oproštajna pisma.

OVO JE MAJKA ZA KOJU SE SUMNJA DA JE OBESILA ĆERKU: Dete zadavljeno gajtanom i stavljeno u ormar!

Ivana se sa majkom i bratom pre više godina preselila u Sokobanju iz Beograda, nakon što se njena majka preudala, piše "Blic".

Njen brat poguinuo je pre nekoliko godina u saobraćajnoj nesreći.

"Izvinite što vam nanosim bol. Ali budite zadovoljni jer Natalija i ja idemo na bolje mesto", navedeno je u oproštajnom pismu koje je Ivana ostavila za majku.

Ivanin suprug i otac osmogodišnje devojčice, D. M. radi u Francuskoj, a kako saznajemo, maltretirao je i šikanirao.

Foto-Ilustracija: Tanjug/Jaroslav Pap Foto-Ilustracija: Tanjug/Jaroslav Pap

Poznanici Ivane Majstorović napominju da, koliko im je poznato, porodica nije imala finansijskih problema, kao i da nije poznato da je Ivana bila psihički bolesna.

- Dosadašnji podaci prikupljeni u predistražnom postupku ukazuju na postojanje osnova sumnje da je I.M. lišila života svoje dete tako što mu je obmotala predužni električni kabl oko vrata, a zatim njen leš stavila u ormar sobe na drugom spratu kuće gde je i pronađen.

Postoje osnovi sumnje da je nakon toga izvršila samoubistvo, takodje produžnim električnim kablom – saopštio je Vladimir Stanojević, portparol Višeg javnog tužilaštva u Nišu.

On je dodao da je uviđaj izvršio dežurni zamenik Višeg javnog tužioca u Nišu Ivan Stanojević koji je izdao nalog za obdukciju leševa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Monah

    2. mart 2016 | 17:59

    Muka neka velika se spustila na ovu nasu zemlju,narod polude nacisto..

  • liz

    2. mart 2016 | 14:42

    Nesto ''kvrcne''u glavi,i to je to! Zalosno je i za dete i za nju. Zasto je to uradila nikad niko nece saznati....to ce sa sobom poneti na vecni pocinak!!! Saucesce porodici!

  • sale71

    2. mart 2016 | 17:59

    Eh tugo,srce me boli za detetom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA