"MIXX prije MIXX-a" predstavlja najuspešnije digitalne kampanje iz 2015. godine

U susretu Danima komunikacija 2016. digitalna sekcija HURA-e i IAB prikazaće najuspešnije digitalne kampanje nagrađene u kategoriji MIXX s prošlogodišnjeg festivala

  • 1

HURA i IAB, organizatori središnjeg nacionalnog festivala oglašavanja Dani komunikacija, u susret ovogodišnjem festivalu pripremili su edukativno predavanje na kojem će prikazati najuspešnije digitalne kampanje iz 2015. godine nagrađene u kategoriji MIXX, pod nazivom "MIXX prije MIXX-a".

Uz predstavljanje prošlogodišnjih pobedničkih projekata u kategoriji MIXX, predavanje će biti iskorišćeno kako bi se zainteresovanim učesnicima pružio intimniji uvid u to šta pokreće agencije da rade ono što vole, odakle crpe inspiraciju za uspešne projekte i koji su im budući planovi. Predavanje će se održati u četvrtak 10. marta od 18.00 do 21.00 sati u coworking prostoru HUB385 na adresi Petračićeva 4, Zagreb.

Inicijativa za održavanje ovog predavanja stigla je upravo iz digiHURA-e, digitalne sekcije HURA-e koju čine ključne domaće agencije specijalizovane za digitalni marketing.

Organizacijom ovog predavanja digiHURA i IAB nude odličan uvod u Dane komunikacija 2016, koji se ove godine održavaju od 14. do 17. aprila 2016. u rovinjskom hotelu Lone, s obzirom na to da će prošlogodišnji pobednički projekti biti predstavljeni na nov i opušten način, a publika će imati priliku da dobije odgovor na pitanje "Šta možemo naučiti od najuspešnijih digitalnih kampanja iz prošle godine?".

Printskrin: danikomunikacija.com Printskrin: danikomunikacija.com

S čak devet različitih kategorija, uključujući web, aplikacije, društvene medije i brand awareness, predavanje će pružiti predstavljanje zanimljivih projekata i dati priliku za postavljanje svih pitanja kroz kratki Q&A i druženje uz kavu.

Ulaznica se može kupiti online na sledećem linku: https://www.entrio.hr/event/mixx-prije-mixx-a-3074

Za više informacija o programu, kotizacijama i smeštaju posetite: www.danikomunikacija.com.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA