Ovaj POLICAJAC je uradio nešto zbog čega sada cela Srbija priča o njemu! (FOTO)

Kako je u gradu sve u najboljem redu ove ljuske su poprilično naružile Učitelj Milinu ulicu, a to se može i zaključiti iz izveštaja niške Komunalne policije

  • 31

Da se u Nišu sprovodi komunalni red, to je svima u poslednje vreme jasno, ali da su niški komunalni policajci toliko revnosni da popisuju tri ljuske od jajeta i jednu kost na ulici, e to baš zadivljuje.

Kako je u gradu sve u najboljem redu ove ljuske su poprilično naružile Učitelj Milinu ulicu, što se može zaključiti i iz izveštaja niške Komunalne policije - prenose "Niške vesti".

U izveštaju komunalnog policajca u originalu piše:

Foto: Niške vesti Foto: Niške vesti

- Dana 02.03.2016. godine u 12:32 časova u Učitelj Milinoj ulici zatekao je ispred kapije ispred broj 9, tri ljuspe jajeta, jednu kost koja je ispala koja je prilikom iznošenja smeća od strane radnika “JKP” Mediana ispalo iz kante za otpatke - piše u izveštaju Komunalne policije grada.

Nije poznato, da li su tri ljuske jajeta i kost uklonjeni, a ulici vraćen prvobitni izgled.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Profesor

    3. mart 2016 | 14:34

    Za sta oni primaju onu nenormalno visoku platu

  • Vrach

    3. mart 2016 | 16:35

    A plus nepismen

  • Kovac

    3. mart 2016 | 21:04

    Ovo je cist primer postenog rada ovog Komunalnog policajca. Svako postupanje mora negde da se zabelezi i ne vidim nista sporno u ovom zapisniku niti u postupku ovog policajca. Mozda bi mi svi trebali da se ugledamo na njega... Razmislite malo o tome...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA