PAUK ODNEO POLICIJSKI AUTOMOBIL! Leskovčani juče gledali ČUDO!

Pauk iz šlep službe je podigao i odneo policijski automobil ispred leskovačke Gimnazije, a fotografija ovog nesvakidašnjeg prizora zapalila je društvene mreže

  • 31

Građani koji su se zatekli juče oko 16 sati ispred leskovačke Gimnazije imali su priliku da vide nesvakidašnji prizor. Naime, pauk iz šlep službe je podigao i odneo policijski automobil, piše Jugmedia.

KO GOVORI ISTINU? Dečak (12) iz Leskovca tvrdi da je dobio batine od komunalne policije, inspektor kaže "nisam lud da bijem dete"!

Fotografija se naglo proširila društvenim mrežama a mnogi su se zapitali da li je automobil odnet zbog prekršaja ili se to ipak nije dogodilo.

U MUP-u objašnjavaju da je posebnim članom zakona regulisano da policijska vozila mogu da budu parkirana i van za to predviđenih mesta ako su uniformisani službenici na zadatku.

NEČISTA KRV: Rođene sestre "razmenile muževe" imale seks s njima i ostale trudne. O ovoj srpskoj sapunici priča Srbija

Osim toga, nije poznato da se ikada dogodilo da je vozilo MUP-a odneto zbog prekršaja. Pauk nosi policijske automobile uglavnom zbog kvara na vozilu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gillien

    3. mart 2016 | 17:18

    Bio u kvaru

  • Miloš

    3. mart 2016 | 18:23

    Pokvario se auto. Policiju niko ne sme da dira to su Bogovi sa sluzbenim legitimacijama. Pa zar stvarno neko misli da ce pauk da ponese sluzbena kola? Pozdrav iz parking servisa bg.

  • MAKSA

    3. mart 2016 | 17:38

    NOSI IH KAD SU U KVARU DA NEPLATE SLEP SLUZBU

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA