IVICU FILIPOVIĆA đaci zovu "LEGENDA" I SNIMKE KAČE NA JUTJUB: Ali da li ovo sme da se dešava u našim školama? (VIDEO)

Najomiljeniji im je kada podvikne, te ga u tim prilikama najčešće snimaju i video materijale postavljaju na društvene mreže

  • 18

Svaka nova generacija ima svog omiljenog profesora u školama, a što se tiče đaka Ekonomske škole u Kragujevcu to je istoričar Ivica Filipović.

UJUTRU PROFESOR, A UVEČE VULKANIZER: Da li je Željko Gavrić jedini čovek na svetu koji uporedo radi OVA DVA POSLA? (FOTO)

Naime, prema izjavama učenika on ume da sasluša, da se našali, ali i da povisi ton, zbog čega ga obožavaju već decenijama unazad.

Najomiljeniji im je kada podvikne, te ga u tim prilikama najčešće snimaju i video materijale postavljaju na društvene mreže.

Filipović uči đake da istorija nije bauk i da svako od njih u sebi nosi talenat koji samo treba da se probudi. Ne drži suvoparna predavanja, otkriva u njima sklonosti da rade timski, da jedni drugima pomažu. I da nikad, ali nikad, ne varaju.

Učenici ga obožavaju, upravo zbog njegove specifične pojave i ponašanja, prenosi iKragujevac.

Deca kao deca, vole da se šale, pa su reakcije profesora različite.

Njegov nadimak je Legenda, a učenici za njega kažu da je, pre svega, dobar čovek, pedagog i drug.

Napišite nam u komentarima, da li je ovakvim scenama mesto na časovima u školama?

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kondor

    3. mart 2016 | 17:44

    Svaka cast profesoru,kad ovakve moze psihicki izdrzati.

  • Maestro

    3. mart 2016 | 18:14

    Djaci se namerno ponasaju ovako jer znaju da se snima. Jedno je sigurno, to je klasicno nevaspitanje a nevaspitanima ni legenda ne pomaze. Danas je prefesorima vrlo, vrlo tesko. U moje vreme profesor se postovao. Ja moje profesore i danas oslivljavam sa " Vi profesore" i iskreno ih postujem i zahvalan sam im za ono sto sam ja danas to sto jesam. Zao mi je sto toga danas nema.

  • Sudija

    3. mart 2016 | 17:56

    Sta reci o ovome! Pored ovakvih ucenika,tesko je ostati normalan... Nije ovaj profesor los,samo je izgubio kontrolu. Treba da ih smiri ocenom. Da vidite kako bi mogla biti tisina na casu... U moje vreme,nisi smeo profesoru da kazes NECU,pa sam postao covek... Zali Boze u sta ce ovi da izrastu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA