Cesid: Nije bilo izborne krađe

Predstavnik Centra za slobodne izbore i demokratiju Đorđe Vuković kaže da ta organizacija nema saznanja o većim izbornim nepravilnostima

  • 0

Predstavnik Centra za slobodne izbore i demokratiju Ðorđe Vuković kaže da ta organizacija nema saznanja o većim izbornim nepravilnostima, odnosno navodnoj krađi glasačkih listića na koju ukazuje Srpska napredna stranka.

- Prema svim kontaktima koje smo imali, između ostalog i sa strankama koje govore da je bilo krađe, mi zaista nismo videli elemente izborne krađe - rekao je Vuković za RTS.

On je dodao da ukoliko se to zaista desilo, onda onaj ko to tvrdi treba i da kaže kako se desilo. Vuković smatra da je reč o jednom od ključnih nastupa predsedničkog kandidata SNS Tomislava Nikolića.

- Mi treba da pričamo zašto se o tome govori, a ne da li se to desilo - rekao je Vuković ističući da je cela priča, odnosno navodi SNS o krađi listića, "vrlo čudna".

Vuković je rekao da je najvalidnije ono što se desilo na određenom biračkom mestu, na kome je bilo od 20 do 50 posmatraca, koji, kako je kazao, nisu utvrdili da se tako nešto dogodilo. On smatra da su "pravljenje konture" buduće vlasti i to što su lidera Demokratske stranke Borisa Tadića podržali drugi predsednički kandidati udarci za Nikolića.

(M. S. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA