ZBOG KRIZE OSTALI BEZ SEKSA: Rusi nemaju više para za ljubavnice, vraćaju se ženama

Psiholog i porodični terapeut Denis Tokar predpostavlja da je u Rusiji pre ekonomske krize svaki drugi muškarac, koji je dobro zarađivao, imao pored žene i ljubavnicu. Međutim, u situaciji kada "kriza pokuca na vrata" oni se odlučuju da se posvete porodici

  • 17

U Rusiji, ukoliko imate dovoljno novca, možete priuštiti luksuznu i prelepu ljubavnicu poznatu pod imenom "soderzhanki". One će za mušteriju biti najbolje i najlepše, međutim, ukoliko nemate finasijskih sredstava, čitava priča pada u vodu. Upravo je takva situacija trenutno u Moksvi, gde se klijenti žale na ekonomsku krizu, te nemaju dovoljno novca za ove privlačne žene.

SEKAO PROSTITUTKE I NJIHOVO MESO BACAO SVINJAMA: Osuđen je na doživotnu robiju, a onda je objavio knjigu o ubistvima (FOTO)

Psiholog i porodični terapeut Denis Tokar predpostavlja da je u Rusiji pre ekonomske krize svaki drugi muškarac, koji je dobro zarađivao, imao pored žene i ljubavnicu. Međutim, u situaciji kada "kriza pokuca na vrata" oni se odlučuju da se posvete porodici i očuvanju iste.

Ekonomska kriza se odražava na sve sfere ruskog života: mnogi muškarci više ne žele izdržavati ljubavnice koje rasipaju njihov novac. S druge strane, psiholozi koji se bave problemima u porodici predviđaju da će pad cene nafte uticati na smanjenje broja razvoda. Zbog krize i devojke menjaju svoje strategije.

Foto - Ilustracija: PIxabay Foto - Ilustracija: PIxabay

One se trude da muškarcima postanu prijateljice koje će im pružiti utehu u teškim situacijama, pa tek onda ljubavnice, kako bi im "u srce ušle" na poseban način, pa čak tu i ostale.

Jedna od njih je i Marina, koja na jednostavan način objašnjava odnos između nje i klijenta.

- Ja sebe smatram vrednim delom života čoveka sa kojim izlazim. Sve sam mu obezbedila, seks, dobro i kvalitetno vreme i nikada mu ne pravim probleme. Lepa sam i ponosna na sebe što muškarac može da me pokaže svima. Pričam dva jezika, a u mom rečniku ne postoji "udaj se za mene" ili "lošeg sam raspoloženja". Međutim, kada nema novca, nema ni mene - rekla je Marina.

Foto - Ilustracija: PIxabay Foto - Ilustracija: PIxabay

Takođe, ona je obelodanila da zarađuje oko 2.000 evra mesečno, što je jako skromno za standarde u Moskvi, jer njene prijateljice "soderzhanki" zarađuju tri puta više.

Inače, Marina je jedna od devojka koje svoje izazovne i provokativne fotografije postavlja na sajtove koje se bave direktnim posredovanjem između klijenta i nje kao što je soderganki-online.ru.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MrakIzPecine

    3. mart 2016 | 23:52

    Jadni sad moraju da budu sa suprugom

  • Nikolas

    3. mart 2016 | 23:36

    ZNATE ONO -RUS IMA ZENU I LJUBAVNICU A VOLI VOTKU ,CRNOGORAC IMA ISTO SVE TO ALI VOLI MAJKU ,FRANCUZ IMA ZENU I LJUBAVNICU A VOLI LJUBAVNICU.!!!!

  • xxx

    3. mart 2016 | 23:59

    Ma nije ni cudo sto nikad nece ni prici Americi kad su takvi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA