RODITELJI IZ PAKLA: S prijateljima silovali ČETVOROGODIŠNJE BLIZANCE!

Za vreme istrage, deca su rekla kako su ih roditelji primoravali da imaju seks s njima, ali i među sobom, kao i da su često dolazili i njihovi prijatelji i da su ih i oni silovali

  • 11

Policija je privela četiri osobe u Južnoj Karolini zbog sumnji da su nekoliko puta silovali dečaka i devojčicu, blizance koji imaju četiri godine, među njima su i njihovi roditelji, objavili su strani mediji.

Oni su uhapsili roditelje mališana Lindzi Honejkat (29) i Ambroza Hivnera (30), kao i njihove prijatelje Pantelejmona Spirakisa (55) i Antonija Striklanda (45).

Za vreme istrage, deca su rekla kako su ih roditelji primoravali da imaju seks s njima, ali i među sobom, kao i da su često dolazili i njihovi prijatelji i da su ih i oni silovali. Devojčica je rekla da je majka gledala kako Spirakis siluje.

Mališani su zlostavljani u porodičnom domu, baru gde im je majka radila, i u Spirakisovoj kući.

(Telelgraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sami

    4. mart 2016 | 10:39

    Odsekla bi im one stvari ali bez anestezije, užas bre, bolesnici najveći, uffff toliko se napunim besa kad pročitam ovo, nek im se samo najgore stvari dešavaju u životu, a ovoj dečici neka Bog da normalne ljude koji će ih voleti

  • Sanja

    4. mart 2016 | 10:07

    Na lomacu. Kraj sveta

  • Orthodox boys Lj.

    4. mart 2016 | 09:32

    Izvinite, al kako bi ja to slatko poubijo...smradovi odvratni!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA