"MOŽDA BIH DOBIO BATINE, AL' SVA TROJICA SIGURNO NE BI PREŽIVELA": Urbana taksi legenda koja će vas RAZLJUTITI!

- Da sam "plakao" verovatno bih dobio batine. Da su bili uporniji, opet bih dobio batine iako sam pokazao zube - ispričao nam je taksista S. B.

  • 2

Čuli smo već za razne moguće situacije koje su taksisti doživljavali, od lepih i neobičnih ponuda, do onih manje prijatnih, pa i onih sa smrtnim ishodom!

Serijal urbanih taksi legendi nastavljamo pričom o taksisti koji je jedva izvukao živu glavu pokazavši zube momcima koji su ga jedne večeri želeli za ličnog šofera! Zahvaljujući srećnom ishodu, događaj je prepričao kolegama, pa je tako priča dospela i do nas.

"TRI STRANKINJE SU ME MOLILE DA SPAVAM SA NJIMA": Urbana taksi legenda koja vas neće ostaviti ravnodušnim!

- Odvezao sam trojicu momaka u popularan kafić u centru Niša. Naplatio sam vožnju najnormalnije, kad na izlasku iz kola jedan od njih mi dobaci: "Aj sa nama na piće?". Dobacim im da ne mogu jer su mi javili da imam drugu vožnju i da moram da idem. Kad taj najveći nastavlja: "Ne trebaju ti pare, imamo mi, ostavi sve, treba nam neko da nas vozi celo veče!" - priča taksista S.B.

Foto: Foter/Flickr/blu-news.org, Flickr/Mike Nelson Foto: Foter/Flickr/blu-news.org, Flickr/Mike Nelson

MAJSTORE, KOLIKO KOŠTA SEKS U TVOJIM KOLIMA? Urbana taksi legenda od koje vam neće biti dobro!

Zbunjeni taksista vidi da razgovor ne ide u dobrom pravcu i da će ili morati da izigrava potrčka ili bude hrabar, pa "šta mu Bog da". Momci nastaviše da insistiraju, čak mu, kako kaže, narediše da izađe iz kola. Znao je šta sledi ako to uradi...

Foto-ilustracija: Flickr/Ben Fredericson (xjrlokix),  flickr/N. Feans, Milena Đorđević Foto-ilustracija: Flickr/Ben Fredericson (xjrlokix), flickr/N. Feans, Milena Đorđević

- Neću da izađem iz kola i šta sad? A oni: "Znaš li ti majstore da su puna groblja mrtvih i da ćeš i ti tako da završiš ako ne izađeš?". Ja opet: A, znaš li ti da bih mogao malo da te zgazim kolima ili upucam u nogu. Možda ćete da me ubijete, ali sva trojica preživeti nećete! Blefirao sam, naravno, ali isplatilo se, jer su samo uz još po koju dobacivku otišli - priseća se vozač taksija i dodaje:

- Da sam "plakao" verovatno bih dobio batine. Da su bili uporniji, opet bih dobio batine iako sam pokazao zube. Valjda sam imao sreće, jer sam isto veče čuo od kolega da su nekom taksisti te noći razlupali auto.

"PRVA VOŽNJA U ŽIVOTU I ČOVEK MI UMRE U KOLIMA": Da li je ovo najluđa urbana taksi legenda u Srbiji?

Da se rizik nekad i isplati, pokazuje slučaj ovog taksiste. Međutim, ostaje pitanje - Da li je tog dana pre četiri godine, bilo baš sve tako kako je naš "junak" ispričao?

(Slađana Vasić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Damir

    5. mart 2016 | 17:06

    Sto ne bi bilo istinito, sasvim normalna pojava u takvom poslu

  • gagins

    5. mart 2016 | 20:12

    Mangupi na baterije...a i situacija neje uopste nije bila napeta da tako kazemmm...Ja sam taksista...brate ako ti smeta da vozis pijane izbegavaj noc...cuvaj se ovih sto cute

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA