LJUBAVNA SOBA, CRKVA I BAZEN: Evo šta Kristijana čeka u Zabeli i da li će tamo sresti LEGIJU!

Kristijan će, jednom u tri meseca, sa suprugom moći da koristi ljubavnu sobu, koja se takođe nalazi unutar zatvorskih zidina

  • 25
Kristijan Golubović, zatvor Zabela Foto-montaža: TV Pink, Milena Đorđević

Kristijan Golubović će od ponedeljka živeti na novoj adresi - u požarevačkoj Zabeli, najčuvanijem i najbezbednijem zatvoru u Srbiji. Pravila ponašanja u ovoj ustanovi strogo su propisana i njih moraju da se pridržavaju svi stanovnici ovog zdanja opasanog visokim zidovima.

KRISTIJAN LIČNO PREUZEO REŠENJE: Definitivno ide u Zabelu!

Golubović bi u Zabeli trebalo da provede četiri godine i mesec dana, jer mu je toliko ostalo da odsluži od ukupno osam godina zatvora, na koliko je osuđen zbog trgovine drogom i nelegalnog držanja oružja. On je juče preuzeo odluku suda u kojoj se navodi da sam mora da dođe na kapiju Zabele.

POSLEDNJA PORUKA PRE ODLASKA U ZATVOR: Evo kako se Kristijan oprostio od fanova!

Čim se bude prijavio i prošao visoku narandžastu kapiju, Kristijan će zadužiti sivo zatvorsko odelo i biće sproveden u jednu od ćelija takozvanog "prijemnog odeljenja".

U ovoj zgradi prvih mesec dana boravka u Zabeli provode svi osuđenici, kako bi se adaptirali na nove uslove života.

Osuđenici u KPZ Zabela

On će biti smešten u grupnu sobu i imaće nekoliko cimera, koje neće moći sam da bira. Osim kreveta, na raspolaganju će mu biti kaseta za stvari, sto, stolica i toalet.

- Posle prvih mesec dana, nadležni u Zabeli izvršiće procenu rizika i u zavisnosti od njihove procene i stepena rizika, on će biti prebačen u jedan od osam paviljona unutar Zabele - kaže sagovornik Telegrafa.

Najpoznatiji paviljon u Zabeli je svakako čuveni "Alkatraz", takozvani zatvor u zatvoru.

U ovom delu je smešten Milorad Ulemek Legija, kog Kristijan dobro poznaje, ali kako se ne očekuje da Golubović posle prilagođavanja bude prebačen ovde, iako će živeti na istom mestu, malo je verovatno da se sretnu unutar Zabele.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Kristijan će, kao i ostali zatvorenici imati pravo na dnevnu šetnju u trajanju od sat vremena, pod budnim okom zatvorskih stražara koji brinu o održavanju reda. Jednom u tri meseca, sa suprugom će moći da koristi ljubavnu sobu, koja se takođe nalazi unutar zatvorskih zidina.

Na raspolaganju će mu biti i sportski tereni, a tokom letnjih meseci i otvoreni bazen koji ima Zabela.

POZAREVAC Osudjenici u KPZ Zabela novo

Ukoliko bude imao novca, moći će da koristi i kantinu, a kao stanovnik Zabele, Kristijan može da odlazi i u crkvu, koja se takođe nalazi u ovom "gradu u gradu", u kom o svakom koraku njegovih stanovnika danonoćno brinu zatvorski stražari.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milenko

    4. mart 2016 | 13:01

    I koga to zanima?! Vi mediji koliko tom "misu" dajete prostora to je necuveno. Samo fali da apelujete da mu jos uplacujemo da ima za zatvorsku kantinu.

  • Cacak032

    4. mart 2016 | 13:05

    Zna se šta on može da radi u crkvi!!!

  • srbIN

    4. mart 2016 | 18:31

    Lep primer mladima da je pametno biti kriminalac ,dilovati drigu, reketirati,muciti,silovati ,tuci ,pa i ako te uhvate nemora da se brine ceka te kraci odmor u hotelu koji je zakljucan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA