TUGA DO NEBA: Gol pao na dečaka (6) na igralištu i USMRTIO GA

Nesrećni otac Miša kaže da je njegov mališan trenirao fudbal i da je kobnog dana sa sobom poneo loptu i kopačke da se igra sa bratom od tetke koji živi u blizini

  • 8

Uroš Plančak (6) iz Đurđeva preminuo je u četvrtak uveče u Dečjoj bolnici od teških povreda glave kada je na njega u sredu tokom igre pao gol na neuređenom igralištu.

DEČAK POBEGAO IZ BOLNICE, PA PRETIO DA ĆE SE UBITI: Haos na autobuskoj stanici u Prokuplju!

Nezgoda se dogodila u Đurđevskom naselju Telep, piše Blic.

Nesrećni otac Miša kaže da je njegov mališan trenirao fudbal i da je kobnog dana sa sobom poneo loptu i kopačke da se igra sa bratom od tetke koji živi u blizini.

- Niko tako nešto nije mogao da pretpostavi da će se desiti. To igralište zovemo Peskara i ono jeste divlje, ali tamo se stalno igraju deca. Jednostavno, sudbina je tako htela – priča Miša koji je prvi stigao na mesto nesreće, jer se vraćao sa posla.

Očevici kažu da je Hitna pomoć stigla brzo i mališan je odmah prevežen u novosadsku Dečiju bolnicu Kliničkog centra Vojvodine gde su mu utvrđene teške povrede glave.

On je do četvrtka uveče bio na aparatima za reanimaciju i, nažalost, izdahnuo je oko 23 sata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sudija

    4. mart 2016 | 21:03

    Udovicicu,koji je ovo gol po redu da pada na neduznu decu u poslednje 2 godine??? Hoces da se deca bave sportom,a nista konkretno neradis,samo sa ovim Velikim ides i seces vrpce??? SRAMOTA!!!

  • tina

    4. mart 2016 | 19:56

    Aman,sta se ovo desava poslednjih dana!? Samo nesrecni slucajevi sa decom! Zao mi je,tuga velika. Saucesce porodici. Neka te cuvaju Andjeli.

  • ?!

    4. mart 2016 | 20:13

    Pa dokle vise dokle..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA