GORANA MEDIĆA UBILI DVE NEDELJE PRED SVADBU: Mladiću iz Stare Pazove razbili glavu flašom!

- Onesvešćeni mladić pao je na pločnik i udario glavom o beton ispred automobila. Napadač je posle toga pobegao i uhapšen je nekoliko sati nakon ubistva - tvrdi izbor blizak istrazi

  • 6

Goran Medić (28) iz Surduka kod Stare Pazove preminuo je jutros od teških telesnih povrede koje je zadobio pošto ga je, najverovatnije, flašom u glavu udario Lazar M. (25) ispred kafane u centru Belegiša, piše Alo!.

Medić je sat vremena nakon ponoći izašao iz lokala i krenuo kući, a Lazar M. ga je pratio do automobila i onda ga udario.

- Onesvešćeni mladić pao je na pločnik i udario glavom o beton ispred automobila. Napadač je posle toga pobegao i uhapšen je nekoliko sati nakon ubistva - tvrdi izbor blizak istrazi.

Izvor dodaje da su Medića drugovi pronašli u lokvi krvi i da su ga odveli u Hitnu pomoć u Belegišu.

- Pokušana je reanimacija. Nažalost, nesrećnom mladiću nije bilo pomoći. On je najverovatnije preminuo ispred kafane - tvrdi izvor.

Goranova porodica je u šoku. Mladićev otac kaže da je sin u petak bio kod njega da mu se pohvali burmama koje je kupio.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Bio je kod mene, srećan, pokazao mi je prstenje. Devetnaestog marta je trebalo se da se oženi dugogodišnjom devojkom, koja je u šestom mesecu trudnoće, a mog deteta sada nema - kaže Goranov otac Nikola.

Nikola dodaje da je Gorana u međuvremenu zvao drug koji je dobio sina i hteo je da to zajedno proslave.

- Verujem da su se našli u tom lokalu - kaže Nikola i ističe da ne zna šta se tačno dogodilo.

- Kako su mi ispričali, Goran i taj mladić se nisu svađali pre napada. Ne znam zašto mi je ubio dete. Navodno, moj Goran je preminuo usled pucanja lobanje. Kakav to čovek može s leđa da ubije nekog. Kupio je odelo za svadbu, sada ćemo ga u njemu sahraniti - kaže očajni otac.

Medićevi drugovi, pak, kažu da postoji i druga verzija događaja.

- Priča se da su u lokalu bile dve, tri grupe mladića i da su se napadač i Medić sporečkali unutra. Potom je Lazar pratio Gorana i napao ga. kažu da ga je udario jednom ili dva puta i da je Goran pao i udario glavom u beton. Drugi pričaju da ga je tukao i šutirao, treći da ga je udario flašom. Niko od nas ne zna šta se zaista dogodilo - kaže jedan od Goranovih druga i ističe da je Medić uvek bio miran i tih.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Daca

    6. mart 2016 | 10:22

    Tuzno je ovo zaista..Saucesce porodici!Zena trudna,umesto svadbe tuga bol i nesreca!!Zaista tragedija

  • Kan

    6. mart 2016 | 10:15

    Vratiti smrtnu kaznu i emitovati ih u posleponocnim terminima umesto realiti programa. Pa kad "junacine" vide kako ljudi cvile i uneredjuju se (sto obavezno prikazati) pred sam kraj bednih zivota bili bi manje "junacenja"!

  • Omon

    6. mart 2016 | 12:50

    Srbija crna rupa. KATASTROFA!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA