Tražila je majku 15 godina, a onda se desilo nešto potpuno neverovatno (VIDEO)

- Bila sam šokirana kada sam saznala istinu. Gledala sam toliko žena ovih godina i mislila se u sebi da li je neka od njih moja majka. Ona mi je bila bukvalno "ispred nosa" - rekla je uzbuđena Dženi

  • 0

Dženi Tomas (40) iz Ročestera u Njujorku je punih 15 godina tražila svoju biološku majku, a onda se šokirala kad je saznala da je dve godine radila u istoj firmi sa njom. Da bi došla do ovog saznanja, ona je morala da se prijavi za emisiju "Davno izgubljena porodica" (Long Lost Family), koja se emituje na TLC.

MAMA, OPROSTI, ALI JA ĆU SE UBITI: Devojčica napisala pismo mami, ceo Balkan u šoku (FOTO)

Ekipa emisije TLC u tome je i uspela, pa je tako Dženi saznala pravu istinu!

- Bila sam šokirana kada sam saznala istinu. Gledala sam toliko žena ovih godina i mislila se u sebi da li je neka od njih moja majka. Ona mi je bila bukvalno "ispred nosa" - rekla je uzbuđena Dženi.

Majku Nitu Valdez, utvrdilo se, upoznala je pre 10 godina radeći kao medicinska sestra u lokalnoj bolnici, gde je Valdez bila zadužena za prevoz putnika. Svakodnevno su komunicirale radeći zajedno, ali Tomasova kaže da nikad nije primetila emocionalnu povezanost.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA