IZBODEN ANDI ĐURĐEVIĆ: Napad nožem na radnika obezbeđenja kluba u Novom Sadu

Sve se odigralo ispred lokala u Bulevaru Mihajla Pupina, kada je Đurđević pokušao da smiri par pijanih mladića koji su počeli da prave probleme

  • 8

Andi Đurđević, radnik obezbeđenja u novosadskom klubu "Baroko" povređen je sinoć oko 2:30 časova kad je izboden, a na njega je nakon kratke svađe sa par pijanih momaka nasrnuo za sada neidentifikovani napadač i ubo ga nožem u stomak, piše Blic.

Đurđevića su prijatelji hitno prevezli u Urgentni centar gde su mu sanirane povrede. On se sada oseća dobro, van životne je opasnosti i pod stalnim je lekarskim nadzorom.

Sve se odigralo ispred lokala u Bulevaru Mihajla Pupina 6, kada je Đurđević pokušao da smiri par pijanih mladića koji su počeli da prave probleme.

Prema rečima vlasnika lokala Radovana Fatića, Đurđević je veliki profesionalac koji je uvek uspevao da mirno reši svaki problem i da je bio uvek izuzetno ljubazan prema gostima.

Fatić nije želeo da daje više bilo kakve izjave uz napomenu da je najbitnije da je Đurđeviću dobro i da policija sada treba da odradi svoj deo posla.

U novosadskoj policiji su rekli da zbog istrage koja je u toku ne smeju da odaju više detalja u vezi sa ovim slučajem, ali očekuje se da će napadač ipak uskoro biti uhapšen.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anonimus

    6. mart 2016 | 15:50

    Znamo mi svi dobro ko je ''obezbedjenje'' u Novosadskim klubovima !!!

  • Mia

    6. mart 2016 | 17:02

    Takvog obezbedjenja ima svugde.. ali ja znam par momaka koji rade kao obezbedjenje, i jako su dobri, nikad nisu nikog napali, niti iko njih.. tako da.. zavisi kakav si

  • Da kako da ne

    6. mart 2016 | 17:05

    Zanimljivo ime Andi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA