Jovanović: Tomislav Nikolić da prizna izborne rezultate

Čedomir Jovanović pozvao je lidera Srpske napredne stranke da prizna izborni rezultat, i dodao da su Srbiji potrebni i Nikolić i Tadić, ali i ono što LDP ima da ponudi

  • 3

Lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je da ne postoji nijedan ozbiljan dokaz o izbornoj krađi, i pozvao građane da izađu na glasanje u drugom krugu predsedničkih izbora, a lidera SNS Tomislava Nikolića da prizna rezultat.

- Bilo je grešaka i nepravilnosti, ne samo u jednom izbornom danu, ali tražiti u tome alibi za neuspeh je strašno neodgovorno. Sada nam je potrebna politička odgovornost, pre svega Nikolića i Borisa Tadića - rekao je Jovanović.

Prema njegovim rečima, Tadić i Nikolić dužni su za to da u narednih sedam dana prevaziđu podele i rovove koji su ponovo iskopani u Srbiji.

Jovanović je pozvao lidera naprednjaka da prizna izborni rezultat, i dodao da su Srbiji potrebni i NIkolić i Tadić, ali i ono što LDP ima da ponudi.

Lider LDP je rekao da ta stranka ne beži od ulaska u Vladu, ali da im je veoma važno šta će Vlada da radi i kakav će biti njen sastav.

(D. Z. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zile

    12. maj 2012 | 15:50

    da li je,kad je rekao da LDP-e ima sta da ponudi,na lovi,koju je uzeo od ,,zemunskog klana,,?

  • olga

    12. maj 2012 | 15:06

    ovaj ceda je kao dijaman margarin,u sve se mesa.... :)

  • maja

    12. maj 2012 | 15:05

    ma ko ovog cedu sta pita??????bas ce njega da slusaju....eeee moj ti....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA