52 POŠTE za 52 NEDELJE: Posle 50 godina renovirana pošta na Dedinju (FOTO)

Nakon pet decenija poslovanja, pošta 11040 Beograd 33, u Ulici Neznanog junaka 2a na Dedinju lepše i komfornije mesto, uređeno po meri novog doba i prilagođeno potrebama savremenih korisnika

  • 6

Paralelno sa akcijom "52 pošte za 52 nedelje”, kojy uspešno realizuje u seoskim i prigradskim sredinama, "Pošta Srbije", u sklopu redovnih i planskih aktivnosti, adaptira i otvara pošte u gradskim sredinama.

Tako je, nakon pet decenija poslovanja, pošta 11040 Beograd 33, u Ulici Neznanog junaka 2a na Dedinju lepše i komfornije mesto, uređeno po meri novog doba i prilagođeno potrebama savremenih korisnika.

Renoviranu poštu 7. marta je pustio u rad Milan Krkobabić, direktor Javnog preduzeća "Pošta Srbije”, istakavši da su svi građevinski radovi i novi nameštaj delo zaposlenih u Pošti Srbije.

Foto: Pošta Srbije Foto: Pošta Srbije

- Sve što je ovde urađeno, uradili su naši ljudi, dobri majstori različitih profila, tako da smo kupili samo materijal. To pokazuje da je "Pošta Srbije" u stanju da pruži odgovor na svako pitanje. Ovde smo zbog građana. Pitao sam sada korisnicu da li je zadovoljna našim uslugama i ona je rekla da jeste. Naši radnici su profesionalni, stručni i ljubazni. I naša usluga je, što nije beznačajno u ovim vremenima, najjeftinija. Ne postoji jeftinija usluga na teritoriji Beograda i cele zemlje. Pošta Srbije samo kvalitetnom uslugom, pod povoljnim uslovima, može da zadrži klijente, kojih ima 20 miliona mesečno, a to je impozantna cifra. Zaposlenima u Pošti zarade može da obezbedi samo novopronađeni posao i zato se trudimo da pronađemo nove poslove i da se izborimo sa konkurencijom – to je naša logika, pobednička logika”, istakao je direktor Krkobabić i prvim korisnicima usluga pošte na Dedinju podelio prigodne poklone.

Pošta je neprekidno radila i tokom renoviranja, a preuređivanje je vršeno etapno.

Foto: Pošta Srbije Foto: Pošta Srbije

Opremljeno je 250 kvadrata poslovnog prostora, u skladu sa potrebama oko 57.000 stanovnika upućenih na usluge ove poslovnice Pošte Srbije, kao i oko 4.500 pravnih lica, među kojima su 22 ambasade, strana predstavništva, državne institucije i agencije, bolnice, vojne ustanove, sportski centri i klubovi, ugledne firme.

Lep i funkcionalan ambijent šalter sale idejno je rešen prema svetskim poštanskim standardima i u skladu sa potrebama savremenih korisnika.

Na šest šaltera, povezanih u jedinstven tehnološko-informacioni sistem Post-TIS, koji su kreirali i razvili stručnjaci Pošte, dostupne su sve klasične i savremene poštanske i platne usluge, organizovana je isporuka pošiljaka, a velikim korisnicima je na raspolaganju i 150 fahova, od kojih je trenutno zakupljeno 99.

Foto: Pošta Srbije Foto: Pošta Srbije

Ova ekspozitura Pošte Srbije ima 30 dostavnih rejona na području koje obuhvata deo opština Savski venac i Voždovac, organizovanu specijalizovanu dostavu i kurirsku službu sa 12 dostavljača.

Njeni poštari donose pošiljke na adrese 18.800 domaćinstava i sedišta velikog broja pravnih subjekata i ustanova od javnog značaja.

Tim pošte u elitnom beogradskom naselju, koji čini 82 radnika, prošle godine je realizovao milion usluga i ostvario prihod od preko 76 miliona dinara.

Pošta na Dedinju radi od ponedeljka do petka od 8 do19 časova, a subotom od 8 do15 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • HamLet

    7. mart 2016 | 18:05

    a sto ovog pametnjakovica iz dinstije Krkobabic ne posalju u Fap da tamo bude uspesan menadzer? Ili u Bor.....ili u Smederevo....ili.......Lako je biti uspesan kad ti na upravljanje drzava pokloni MONOPOLISTU!

  • Pera

    7. mart 2016 | 18:22

    Telekom mu godisnje daje 3.600.000,00 dinara za zakup, ustvari mu poklanja i ima monopol na 90% najmasovnijih usluga kod posiljaka a on se hvali uspesima. Otvara poste koje su ne tako davno zatvorene jer su bile potpuno nerentabilne. Kad skupi nesto politickih poena ponovo ce ih zatvoriti. I tako u krug.

  • Bole

    7. mart 2016 | 20:32

    LJudi zaboravili kad su vladali zuti posta je sa gubitkom poslovala, a sada?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA