Tadić: Naprednjaci, primirite se, izbrojaćemo glasove za svakog nevernog Tomu

- Niko nema pravo da zbog nezadovoljstva izbornim rezultatom naružuje sliku Srbije u svetu. Primirite se, proverićemo svaki rezultat na ovim izborima, jer je to važno za našu zemlju - poručio je lider DS Boris Tadić

  • 2

Kandidat za predsednika Srbije Boris Tadić izjavio je da niko nema pravo da zbog nezadovoljstva izbornim rezultatom preti i naružuje sliku Srbije u svetu, a naprednjacima je poručio da se primire i da će svaki rezultat na izborima biti proveren.

- Niko nema pravo da zbog nezadovoljstva izbornim rezultatom naružuje sliku Srbije u svetu. Primirite se, proverićemo svaki rezultat na ovim izborima, jer je to važno za našu zemlju. Idemo dalje kao zemlja, demokratija, građani i različiti narodi ujedinjeni u potrebi za dobrim. Ja od toga neću odustati i zbog toga mi je namera da pobedim na ovim izborima na fer i demokratski način - poručio je Tadić.

On je istakao da se ne sme dozvoliti da Srbija ponovo pokaže svetu svoje ružno lice, jer je tokom izbornog procesa posmatraju investitori i državnici, a pažnja svetske javnosti usmerena je na Srbiju.

- Ono što danas pokazujemo je jako važno. Pokazujemo naše lice Evropi i svetu, ali i potencijalnim investitorima, koji jedini mogu da otvore nova radna mesta u onom broju koji nam je potreban - rekao je Tadić.

On je rekao da je samo politika pomirenja, stabilnosti i sigurne budućnosti ono što je ljudima u Srbiji potrebno.

- Pozivam vas da 20. maja izađete na izbore i za drugi krug u Vojvodini, jer je to važno da bi mogla da se formira stabilna Vlada, i pozivam vas da na demokratskim izborima glasate. Izbori su demokratski, izbrojaćemo glasove za svakog nevernog Tomu ako treba i pet puta i posle toga ćemo nastaviti napred - zaključio je Tadić.

(D. Z. /Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zile

    12. maj 2012 | 17:51

    mora da ga je zvao Brisel?Pa to si mogi uraditi odmah prvi dan i svi bi zacutali,sta se promenilo od 7 maja.Ili se sprema velika prevara ili su se demokrate preracunale da ce im sve proci kao na proslim vanrednim izborima na lokalu kad su kupovali gkasove u tolikoj meri da su cenu glasa smanjili sa 30 eura na 20 eura.Kad vasi partnero i vlasti,Madjari i Cedina stranka kazu da nesta smrdi,a autonomas Canak vas brani tu je g..... do grla.Ceda se jes povuko jer ce te mu 20 maja na ponovljenim izborima u Beogradu,namaci kvotu da udje u gracku skupstinu.Dajte da jos snadbeva apoteke i on je zadovoljam,ruka u medu.Nikoliv da je pametan jos danas bi objavio da ne ide u drugi krug predsednickih izbora zbog kradje glasova u izborima 6 maja.

  • srđan

    13. maj 2012 | 05:03

    nema sta sad da se broji,novi izbori i to bez ds-a jer moraju odgovarati za izbornu krađu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA