Ova osmogodišnja mlada je umrla prve bračne noći, a razlog njene smrti će vas RAZBESNETI!

U Jemenu je ova praksa normalna pojava, gde više od četvrtine ženske populacije stupa u brak sa 15 godina. Međutim, nakon ovakvih užasnih incidenata, svi bi voleli da se takva tradicija zabrani

  • 34

Neka venčanja mogu da budu uznemirujuća i depresivna, pogotovo ukoliko imate samo osam godina! Upravo to se desilo jednoj devojčici (8) iz Jemena kojoj se noćna mora pretvorila u realnost kada su je njeni roditelji udali za čoveka pet puta starijeg od nje.

PROLAZNICI POLUDELI OD BESA: On izgleda kao da joj je otac, ali je u stvari njen MLADOŽENJA (VIDEO)

Ona je umrla u noći venčanja od unutrašnjeg krvarenja kada ju je njen novi "muž" silovao iako je imala samo osam godina, piše Damn.

U Jemenu je ova praksa normalna pojava, gde više od četvrtine ženske populacije stupa u brak sa 15 godina.

Mnoga udruženja i grupe širom sveta traže zabranu za ovu vrstu tradicije, sa argumentom koji navodi da smo se odavno pomerili sa nivoa barbarizma i da tako treba i da nastavimo.

Sigurno je da ovo nije nešto što želimo da se dešava u 2016. godini, iako je tradicija nešto što treba negovati i čuvati, ali ne na ovakav način.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    8. mart 2016 | 22:21

    Strasno! Ne daj Boze nikome, a mi se zalimo ovde u Srbiji... Jadno dete, ali i ostala deca. Nadam se da ce ovo uskoro biti zabranjeno. Kida ide ovaj svet?

  • NL

    8. mart 2016 | 22:33

    Pedofili !!! Strasno, strasno, strasno. Jadne ove devojcice rodjene u takvim Drzavama...

  • Goca

    8. mart 2016 | 22:27

    Ovo je tradicija koju ne treba negovati. Tužno i jadno!Dete koje je pet puta mlade moze da,, ozeni ,, samo pedofil i takav moze samo da se izivljava nad tim jadnim detetom. TUGA! Trebalo bi kazniti prvenstveno roditelje te devojčice,a tog dripcau zatvor za nasilnistvo i kastriranje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA