DRAMA U KRAGUJEVCU: "Grobari" opkolili "audi" Slavice Đukić Dejanović!

Navijači Partizana opkolili su službeni "audi" v. d. predsednika Srbije i udarali pesnicama po njemu, drama potrajala nekoliko minuta

  • 6

Navijači Partizana blokirali su put kod Kragujevca, jer im policija nije dozvolila da uđu u grad bez kupljenih karata za fudbalsku utakmicu Radnički - Partizan. U toj koloni zatekla se i predsednica Skupštine Srbije Slavice Đukić Dejanović, čiji su "audi" navijači napali lupajući po haubi, da bi se povukli nekoliko minuta kasnije, otkriva za Telegraf izvor sa lica mesta.

"Grobare" je ranije danas na ulasku u prestonicu Šumadije zaustavila policija, ne dozvolivši im da uđu u grad bez ranije kupljene karte, a oni su kao odgovor na intervenciju MUP izašli iz autobusa kojim su krenuli na fudbalsku utakmicu i blokirali put.

U tom momentu naišla je kolona vozila pod pratnjom, u kojoj se nalazilo službeno vozilo predsednice Skupštine Srbije, u kojem je, kako Telegraf saznaje, bila i ona.

- Navijači su opkolili "audi", u kojem se nalazila Slavica Đukić Dejanović, i rukama udarali po autu, da bi se posle svega nekoliko minuta povukli i dozvolili prolaz koloni vozila, kaže za naš portal sagovornik koji se zatekao u koloni.

Prema njegovim rečima, v. d. predsednika Srbije nalazila se u obruču navijača izvesno vreme, a do nekog većeg sukoba nije došlo jer se grupa navijača uskoro povukla i odblokirala put.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    12. maj 2012 | 18:38

    Ova informacija nije tacna !

  • marina

    13. maj 2012 | 00:47

    pa i da su lupali, pa sta !!! lupaju i politicari po nama , i to mnogo gore ...nije je niko dodirnuo i povredio !!!

  • dusko

    12. maj 2012 | 21:03

    vest uopste nije tacna, auto je bio u koloni koja je prosla pored navijaca,ali niko joj nije lupao po automobilu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA