JEZIVO: Ekstremisti silovali devetogodišnju devojčicu!

Uznemirujući izveštaj pojavio se u analizi "Deca Islamske Države", koju je objavila londonska fondacija koja se bori protiv terorizma "Quilliam", a u njemu se navodi da se više od 31.000 trudnih žena koriste da stvore novu generaciju terorista

  • 5

Devetogodišnja devojčica, koja živi na teritoriji pod kontrolom ISIS-a, silovana je pred svima, na mestu gde je drže zarobljenu sa drugim devojčicama i ženama.

Uznemirujući izveštaj pojavio se u analizi "Deca Islamske Države", koju je objavila londonska fondacija koja se bori protiv terorizma "Quilliam". Oni su istraživali kako teroristi indoktriniraju decu.

Ovi klinci odrastaju kao sva druga deca, a onda postaju MASOVNE UBICE (VIDEO)

Tvrdi se da devojčice koje zovu "biserima kalifata" moraju da budu pod velovima, skrivene, posvećene domu i naučene da se staraju o muževima. U jednom posebno užasavajućem izveštaju autori studije navode da su dve mlade žene silovali članovi ISIS-a.

Jedna od žena opisala je kako je čula "vriske devojčica koje su do tada bile u glavnom holu", gde su ona i ostale bile zarobljene. Drugi militant ISIS-a uperio je pušku u devojčicu koja se opirala.

NAROD NAJZAD USTAO PROTIV ISIS-A: U toku su borbe sa džihadistima, vijori se sirijska zastava u prestonici kalifata (FOTO)

Žene su onda ispraćene iz Mosula u školu u Tal Afaru, regiji na severozapadu Iraka gde je bilo "više od 100 male dece". U izveštaju se dalje navodi: "Druga devojčica je rekla da je bila silovana u holu gde je bila zarobljena sa drugim ženama u Mosulu pošto ju je ISIS oteo. Rekla je da su je čuvari silovali tri dana po tri puta dnevno." Prema njenim rečima, videla je kako siluju jednu osmogodišnju ili devetogodišnju devojčicu pred svima u glavnom holu. Posle su ona i druge zarobljenice odvedene u napuštenu školu u Tal Afaru.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Devojka je izračunala da je od njene otmice u Sindžaru, avgusta 2014. godine preseljena u Tal Afar sa još 100 devojčica i mladih žena.

Posle nekoliko dana, ona i jedna trinaestogodišnjakinja prodate su borcima ISIS-a. Ekstremista koji ju je kupio silovao ju je, a kad je pokušavala da pruža otpor, tukao ju je svojim cipelama. Ona je navela da je "čula krike i plač druge devojčice u kući, pošto joj je taj čovek sam Bog zna šta radio. Bila je previše mala da razume i verovatno previše uplašena."

KURDI OSLOBODILI TRUDNU TINEJDŽERKU: Otišla u Siriju s dečkom pravo u ruke džihadista

U istom izveštaju, navodi se da se više od 31.000 trudnih žena koje žive na teritoriji pod okriljem ISIS-a koriste da stvore novu generaciju terorista.

Foto: ISIS Foto: ISIS

Nikita Malik, stariji istraživač u "Quilliam-u" rekao je "Independentu":

- Dolazi do sistematskog stvaranja sledeće generacije mudžahedina - sledeća generacija boraca - navodi Malik. Ona dodaje da se to nipošto ne radi slučajno, da je reč o dugoročnoj pripremi dece da odrastu okruženi strogim religijskim, teološkim i nacionalnim pravilima.

DŽIHADISTI UBILI OSMORICU HOLANĐANA: Optužili ih za dezertiranje, pa im presudili

UN su potvrdile izveštaje da je 21. juna prošle godine, između 800 i 900 dece okupljeno u Mosulu i oteto zbog vojnog treninga. Svi koji odbiju poslušnost ISIS-u budu mučeni, prebijani ili silovani.

Pogledajte i priču švedske tinejdžerke spašene iz ruku džihadista:

(Telegraf.rs / Izvor: independent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Knjaz miloš

    8. mart 2016 | 20:42

    Hirošima...nagasaki...iiiiii ????

  • momazver

    8. mart 2016 | 23:59

    SVE IH IZGAZITI TENKOVIMA!POLITIČKE I DUHOVNE VODJE 2 PUTA. ZA SVAKI SLUČAJ!

  • Dada

    9. mart 2016 | 10:46

    Otisla svojom voljom i koliko razumem tamo je niko nije drzao na silu...? Samo nije znala kako da se vrati kuci!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA