PRONAĐENA NESTALA DEVOJČICA: Bila je promrzla, gladna i uplašena

Sve je počelo juče kada je otac devojčice pozvao policiju i prijavio da je iz kuće nestala njegova ćerka, koju je poslednji put video kako se igra u dvorištu

  • 4

Uspešno je okončana potraga za sedmogodišnjom devojčicom ometenom u razvoju, iz negotinskog sela Sikole, zahvaljujući naporima policije i pripadnika Sektora za vanredne situacije.

AKO STE VIDELI OVU DEVOJČICU, ODMAH SE JAVITE POLICIJI: Već dva dana porodica ne zna gde je!

Devojčica je bila u jednoj napuštenoj kući u selu. Bila je promrzla, gladna i uplašena. Na sebi je, baš kako je otac i opisao, imala samo duksericu, a na nogama - ništa, pišu Novosti.

Sve je počelo juče kada je otac devojčice pozvao policiju i prijavio da je iz kuće nestala njegova ćerka, koju je poslednji put video kako se igra u dvorištu.

Otac se policiji javio oko 19 časova, rekavši da mu je ćerka nestala nešto pre podneva. Policijske patrole su odmah došle, zajedno sa spasilačkim ekipama iz Sektora za vanredne situacije.

- Kiša je lila kao iz kabla, a mrak je sprečavao da potragu obavimo kako treba. Cele noći smo tražili dete, ali bez uspeha - naveo je sagovornik lista.

Spasioci i policija su pretražili nabujali potok u Sokolu. Gledali su i napuštene bunare.

Kada su je pronašli, policajci su devojčicu prevezli u negotinsku bolnicu gde je, posle ukazane pomoći, ustanovljeno da, srećom, nema nikakve povrede.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radnik

    9. mart 2016 | 00:37

    Bravo hrabri ljudi i hvala sto ste spasili dete

  • The new saint

    9. mart 2016 | 01:52

    "Igralamse u dvoristu...a na nogama nista!"...zanimljivo...

  • Ime

    9. mart 2016 | 07:34

    Svaka cast spaocima, a oca da pitam sta mu radi dete bez icega na nogama, I za nas starije je jos uvek hladno da se ide u kratkim pantalonama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA