ZAKLAO ROĐAKE, BACIO IH U SEPTIČKU JAMU, PA SE KOCKAO NJIHOVIM PARAMA! Jezivi detalji monstruoznog zločina u Srbiji

Filip Đ. (16) i Dragan S. (21) podelili su plen od 3.000 evra koliko su, navodno uzeli od ubijenog bračnog para. Dragan je pobegao u Beč, a Filip je, prema tvrdnjama ovog medija pare prokockao u kockarnici

  • 9

Filip Đ. (16) navodno je priznao u policiji da je sa drugom Draganom R. (21) zaklao rođake Dragoljuba (71) i Dragu (74) u njihovoj kući u Brodici i bacio ih u septičku jamu, a da im je Draganova baba im pomogla u zločinu. Kkao prenosi "Informer" sve je to urađeno zbog plena od 3.000 evra!

UHAPŠEN FILIP (16) ZBOG SUMNJE DA JE ZAKLAO JUGOVIĆE! Najnoviji detalji ubistva BRAČNOG PARA bačenog u SEPTIČKU JAMU

Kako prenosi ovaj list Filip Đ. (16) i Dragan S. (21) podelili su plen od 3.000 evra koliko su, navodno uzeli od ubijenog bračnog para. Dragan je pobegao u Beč, a Filip je, prema tvrdnjama ovog medija pare prokockao u kockarnici!

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Posebno je zanimljivo i to što su Dragan i njegova baba Mila koja je nakon zločina, navodno oprala krv u kući Jugovića, bili na sahrani svojih žrtava i porodici izjavili saučešće?!

Dragan čim je čuo da je zločin rasvetljen i da je Filip uhapšen predao se policiji u Beču i čeka se na njegovo izručenje.

Što se tiče rumunskih državljana koji su prvobitno osumnjičeni za ovaj zločin, pušteni su iz pritvora i protiv njih obustavljena je istraga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA