"POTOP U SRBIJI DO 2023. GODINE, PLUTON U ZNAKU JARCA!": KAKVA JE OVO BRUKA, astrolozi prognoziraju vreme i PLAŠE NACIJU!

- Zbog posebno teških aspekata, kako astroloških, tako i numeroloških, poplave su očekivane sad, kao i krajem aprila, početkom maja, ali i početkom jeseni - kaže "numerolog" Stefan Dragojlović

  • 10

Astrolozi i numerolozi predviđaju da će u narednih sedam godina Srbija biti podložna razornim poplavama, klizištima i zemljotresima, piše Alo!

SRBIJI PRETI POTOP GORI NEGO 2014. GODINE?! Ruska prognoza predviđa padavine od 80 do 100 litara po kvadratnom metru

Astrolog Zlatko Zlatković rekao je da je on poplave u Kraljevu najavio još novembra meseca prošle godine.

- Naša zemlja je u horoskopu  Jarac, a u tom znaku je i ovaj poplavljeni region. Pluton je u znaku Jarca i tako će biti još sedam godina. Po astrološkim prognozama do 2023. godine možemo pored poplava očekivati i klizišta, odrona i zemljotresa koji će zahvatiti oblasti kod Kraljeva, Novog Pazara i Dimitrovgrada - rekao je Zlatković za Alo.

Numerolog Stefan Dragojlović kaže da će poplave u narednih sedam godina počinjati uvek u isto vreme, tačnije između marta i maja.

- Zbog posebno teških aspekata, kako astroloških, tako i numeroloških poplave su očekivane sad, kao i krajem aprila, početkom maja, ali i početkom jeseni - kaže Dragojlović.

Cela 2016. godina je veoma loša po pitanju reka zbog Marsa u kombinaciji sa Škorpijom, objašnjava astrolog Dušan Veličković.

- Znak Škorpije vlada svim rekama u Srbiji. Pre dve godine, Saturn je bio u tom znaku i napravio je haos u Obrenovcu, a saa se to dogodilo u drugom kraju naše zemlje pod uticajem Marsa u Škorpiji. Mars ima rušilačku energiju. Sledi period stagnacije jer je ta planeta pre dva dana izašla iz Škorpije. Međutim, od kraja maja do kraja juna mogu se očekivati poplave, a to je period kada će Mars ponovo ući u taj znak. Te poplave će biti katastrofalnije, jer će toplo vreme zajedno sa nabujalom vodom doprineti širenju zaraze. Najugroženiji predeli biće Čačak i okolina - rekao je Veličković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • put-in

    9. mart 2016 | 11:17

    SAMO VI LEPO PORUSITE DVE ANTENE HARPA STO SU U SRBIJI I VISE NEMA POTOPA...

  • UNITEDSTATESOFSERBIA

    9. mart 2016 | 11:21

    Za početak---ne bacajte đubre u kanale!? @

  • Srbenda

    9. mart 2016 | 11:16

    Ja stalno pricam da su ovi na vlasti baksuz i da ce za svo vreme njihove vladavine biti lose po Srbiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA