TRAMP GAZI SVE PRED SOBOM: Pobedio u još tri države, za Rubija "užasna noć". Klinton povećala vođstvo nad Sandersom (FOTO)

Za Rubija, senatora iz Floride, dodatni problem je to što će već iduće nedelje biti glasanje i u toj državi na kojem mora da pobedi da bi ostao u trci za nominaciju

  • 4

Pretendent za republikanskog kandidata na predsedničkim izborima u SAD Donald Tramp odneo je još tri pobede na unutrastranačkim izborima - u Mičigenu, Misisipiju i na Havajima.

SVI SU PROTIV TRAMPA, NAREDNIH 7 DANA JE KLJUČNO: Obratite pažnju na to šta će se danas desiti u Mičigenu (FOTO)

Kada je reč o rivalskoj Demokratskoj stranci, Berni Sanders pobedio je u Mičigenu, ali je Hilari Klinton povećala svoje vođstvo ubedljivom pobedom u Misisipiju.

Republikanac Ted Kruz pobedio je u Ajdahu, dok je Marko Rubio imao "užasnu noć" jer je zauzeo tek četvrto mesto u Mičigenu i Misisipiju.

Za Rubija, senatora iz Floride, dodatni problem je to što će već iduće nedelje biti glasanje i u toj državi na kojem, navodi BBC, mora da pobedi da bi ostao u trci za nominaciju.

Foto: Tanjug / AP Foto: Tanjug / AP

Trenutni rezultati anketa, međutim, predviđaju Trampovu pobedu i u Floridi.

Foto: Tanjug / AP Foto: Tanjug / AP

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA