PRONAĐENA MALA MEDLIN, KOJA JE NESTALA PRE 9 GODINA?! Nalazi se u Paragvaju, alarmiran Interpol!

- Moj tim je dobio informaciju da se Medlin već dva meseca nalazi u Aregi, gradu u Paragvaju. Viđena je u društvu jedne žene - rekao je Miraz Ulah Ali, istražitelj koji radi na ovom slučaju

  • 13

Devojčica Medlin Meken (3) iz Velike Britanije nestala je 2007. godine iz hotela u mestu Praja de Lus u Portugaliji, gde je letovala sa porodicom. Od tada vodila se intenzivna istraga, koja je nekoliko puta bila prekidana, usled "nedostatka dokaza". U medijima se pisalo da je devojčica preminula, kao i ko je njen ubica, međutim, sada su u javnost "procurele" nove informacije. Naime, mala Medlin se nalazi u Paragvaju, piše tabloid "The Sun".

Ovaj čovek je ubio Medlin Meken? (FOTO)

Zbog ovih pretpostavki, alarmirane su četiri policijske stanice, Interpol i agencije zadužene za pronalaženje kidnapovane dece.

- Moj tim je dobio informaciju da se Medelin već dva meseca nalazi u Aregi, gradu u Paragvaju. Viđena je u društvu jedne žene - rekao je Miraz Ulah Ali, istražitelj koji radi na ovom slučaju.

PORTUGALIJA: Ponovo pokrenuta istraga o nestaloj Medlin Meken

Zamenik šefa policijske stanice u Aregi, Sani Amarila, potvrdio je da su dobili ove informacije i da su odmah obavestili Ministarstvo unutrašnjih poslova i Interpol.

- Za ovu vest i nove dokaze će se čuti u celom svetu. Moramo da reagujemo na vreme i pronađemo tu devojčicu - rekao je Sani.

(Telegraf.rs / Izvor: The Sun)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ludi Milojko

    9. mart 2016 | 16:34

    Zbog ovih pretpostavki, alarmirane su četiri policijske stanice, Interpol i agencije zadužene za pronalaženje kidnapovane dece. PISE TABLOID "THE SUN".

  • Mila

    9. mart 2016 | 20:56

    Ajde sto covek pogresi,nego sto svi moraju da ga isprave.Nije mi jasno sto se svi ponavljate, kad vidite da ga je jedno ispravilo.

  • Gorgeous

    9. mart 2016 | 18:16

    DEMANTOVANO

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA