UŽASAVAJUĆI PRIZOR: Naterali su ih da se bore, pa ubili poraženog (FOTO) (VIDEO)

Posle samo 40 sekundi, borbu zaustavlja čovek koji nosi automatsku pušku i naređuje muškarcu u crvenoj majici da klekne na zemlju

  • 2

Jednominutni video snimljen mobilnim telefonom prikazuje dvojicu muškaraca, koji su primorani da se međusobno bore za opstanak. Veruje se da je snimak nastao u južnom Meksiku, u šumama, daleko od očiju zakona, regiona Tera Kaliente.

Muškarci su okruženi članovima bande koji drže pištolje. Neki od njih naslonili su se na auto koji je, izgleda, omiljen krijumčarima droge u tom kraju.

Dok njih dvojica počinju da se tuku pesnicama, čuju se članovi bande koji im dobacuju i podstiču ih.

Posle samo 40 sekundi, borbu zaustavlja čovek koji nosi automatsku pušku i govori muškarcu u crvenoj majici da klekne na zemlju.

Egzekutor naslanja na potiljak pištolj pre nego što se snimak završava. Lokalni mediji, kao " La Policiaca", veruju da je čovek zaista ubijen.

Krijumčarenje droge i ubistva su svakodnevni u Meksiku. Prošlog meseca sedmomesečni dečak postao je najmlađa žrtva rata između bandi pošto je zajedno sa roditeljima ubijen u blizini supermarketa.

(Telegraf. rs / Izvor: dailystar.co.uk)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    10. mart 2016 | 23:10

    Ovaj bez majice je član bande a ovaj u crvenoj majici je zarobljenik iz suparničke bande. Ovo je zamišljeno da ga ovaj bez majice prebije ali pošto je ovaj u crvenoj majici počeo da ga pegla šef bande je prekinuo tuču i ubio zarobljenika.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA