SILOVAO ĆERKU (5), POLOMIO JOJ KIČMU, RUKU I REBRA, PA JE UBIO: OSLOBOĐEN nakon što je platio kaznu krvavim novcem

Prema navodima, devojčici je bila slomljena kičma, leva ruka, lobanja i nekoliko rebara, imala je nekoliko opekotina po telu i više puta je bila silovana

  • 23

Šeik Fajhan al-Gamdi iz Saudijske Arabije, i pored toga što je proglašen krivim za ubistvo rođene ćerke, oslobođen je nakon što je platio kaznu 50.000 "krvavog novca", koji se po šerijatskom zakonu plaća za ubistvo deteta.

Kada je proglašen krivim za ubistvo svoje petogodišnje ćerke, poznati saudijski imam je bio zatvoren, ali je sudija odlučio da je nekoliko meseci provedenih u zatvoru sasvim dovoljno da neko okaje svoje grehe.

Devojčica Lama al-Gamdi je preminula u oktobru 2014. nakon što je pretrpela užasne povrede od strane oca koji prema šerijatskom zakonu ne može biti pogubljen zbog ubistva žene ili dece.

Inače, iznos novca koji je ubica platio - 50.000 kao kaznu za ubistvo, da je bilo u pitanju muško dete bila bi duplo veća.

Prema medijima iz ove zemlje, ćerka je imala slomljenu kičmu, nekoliko puta je bila silovana, razbijena joj je bila lobanja, imala je veći broj opekotina po telu, slomljenu levu ruku i nekoliko polomljenih rebara.

(Telegraf.rs / Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mozak

    10. mart 2016 | 21:39

    TE ZEMLJE TREBA OSVOJITI I NAROD OČISTITI ATOMSKOM BOMBOM, JER TU NEMA POPRAVKE MOZGA!

  • Boki

    10. mart 2016 | 21:39

    Tuzno i jadno koliko su neki ljudi bolesni da ovako nesto urade. Jadno dete ):

  • Valjevac

    10. mart 2016 | 21:48

    Americki saveznici... Uzas , bolest i ne znam sta vise... Zeludac mi se okrenuo od bolesti koje sam procitao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA