Krenule su na trčanje, a onda se džogiranje pretvorilo u BORBU ZA ŽIVOT (FOTO) (VIDEO)

Dve devojke iz Indijane napao je čopor od četiri pitbula koji ih je zamalo ubio

  • 8

Isabela Džordž (19) i Rebeka Forgi (20) iz Indijane krenule su na trčanje pored seoskog puta u okrugu Kerol, a tom prilikom su jedva izvukle živu glavu. Ove dve devojke napao je čopor od četiri pitbula, prošle godine u martu.

KRVAVA BORBA DOBERMANA I PUME: Zver napala hrabrog psa, on se borio kao lav!

Žene su pokušale da trče preko polja ka kući, ali su ih životinje jurile i oborile na zemlju. Krvoločni psi su potom počeli da devojkama grizu kožu i meso.

Rebeki je nedostajalo 75 odsto skalpa, a mišići su joj otkinuti sa noge. Uprkos povredama, ona je u stabilnom stanju i na intenzivnoj nezi, ali trebaće joj transplatacija mišiča i kože, a kosa više nikada neće moći da joj izraste.

Rođaka Isabela je bolje prošla. Ona se oporavlja kod kuće sa ranama od ujeda i velikim modricama preko celog tela. Tragovi zuba i mesa koje nedostaje su vidljivi po rukama i nogama.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Žene su se sa krvoločnim psima borile pola sata. Vlasnik pitbulova Ričard Darter, stigao je na lice mesta i pokušao je da zaustavi napad, ali je i on napadnut. On ima rane od vrata do nogu, a 3 prsta su morali da mu ušivaju nazad na mesto.

Krvave devojke i vlasnik spaseni su kada je jedna žena koja je bila u prolazu videla napad i odvezla se pravo u polje. Njen dolazak sa pikapom uplašio je pse, a potom je žrtve odvezla u Urgentni centar.

Policija je pronašla četiri psa nedaleko od tog polja sledećeg jutra. Jednog je policija ubila na licu mesta, a ostala tri su eutanazirana.

Danas su njih dve sasvim dobro, s tim da i dalje imaju traume od pasa.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sone

    12. mart 2016 | 16:21

    haos

  • Marko....

    13. mart 2016 | 06:58

    Pse uspavati, a vlasnika zatvoriti u azil da zivi kao pas.

  • Krsta

    14. mart 2016 | 09:54

    Šta će mu te zveri...to nisu psi to krvožedne neuracunljive zveri.Kada dave i napadnu nemaju osećaj da stanu...ni komande ni vika...samo upucati zver.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA