BABA MARTA SE NE SMIRUJE: Vozači budite oprezni, večeras će biti poledice na putevima!

  • 0

Javno preduzeće "Putevi Srbije" upozorilo je večeras na moguću poledicu na putevima i apelovalo na vozače da budu maksimalno oprezni u vožnji.

- Zbog vlažnih kolovoza i niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima, moguće je stvaranje poledice te apelujemo na vozače da prilagode brzinu kretanja situaciji na putu - navodi se u sapštenju.

Iz tog preduzeće savetovali su vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, a ukoliko se odluče na putovanje, da voze oprezno i pažljivo.

Auto-moto savez Srbije upozorio je vozače da budu oprezni u toku noćne vožnje, posebno na pojedinim putevima na kojima su zbog bujica prisutni nanosi zemlje i kamena po putu.

Prema trenutnim podacima, saobraćaj u našoj zemlji je umerenog intenziteta.

Na držžavnim putevima I i II reda u poplavljenim područjima centralne i zapadne Srbije saobraćaj se odvija bez zastoja, ali usporeno.

AMSS, takođe, navodi da je završšeno ispumpavanje poplavljenog puta Lučani - Kratovska stena i da je saobraćaj od jutros normalizovan za sve kategorije vozila.

Zbog veće količine odrona zemlje i kamena zatvoren je državni put Čačak-Zeoke-Guča. Alternativni put je Čačak- Grab- Rogača Guča.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične Policije RS, na naššim terminalima nema dužžih zadržžavanja putničkih vozila, osim na graničnom prelazu Kelebija, gde je vreme zadržžavanja za putnička vozila na izlazu iz našše zemlje 60 min.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA