JAUCI NEUTEŠNOG DEKE: Imali smo samo jedno drugo. Bila je bolesna, pazio sam je i čarape joj obuvao (FOTO)

Ljubiša priča da je rano ujutro otišao na pijacu, a da mu je žena kazala da će i ona malo da prošeta

  • 15
Niš, utopljenik, davljenik, hronika, telo, davljenje, LJubiša Đorđević Foto: Telegraf

- Nismo imali dece ni bližih rođaka, samo jedno drugo. Bila je bolesna, negovao sam je, pazio, čak sam joj i čarape obuvao. Šta ću sada bez nje, ne znam – jadikovao je danas osamdesetsedmogodišnji Nišlija Ljubiša Đorđević na obali Nišave nakon što je telo njegove supruge Stanimirke (88) izvađeno iz reke.

TRAGEDIJA U NIŠU: Baka upala u reku i utopila se (FOTO)

Staričin leš su u 7.30 minuta kod Medoševačkog mosta izvukli pripadnici Vatrogasno spasilačke jedinice, samo 20 minuta nakon što je viđena kako ulazi u reku na Keju Mike Paligorića, u blizini zgrade nekadašnjeg grčkog konzulata. Matica je krhku staricu povukla velikom brzinom tako da je njeno telo pronađeno tri kilometra dalje od mesta gde je poslednji put viđena.

MISTERIOZNA SMRT SRPKINJE: Ne zna se da li se utopila ili ubila!

FotoČ Telegraf FotoČ Telegraf

Ljubiša priča da je rano ujutro otišao na pijacu, a da mu je žena kazala da će i ona malo da prošeta.

- Kada sam se vratio kući i video da je nema odmah sam se zabrinuo. Bio sam siguran da joj se nešto desilo jer se teško kretala, a i to uz pomoć štapa. Pozvao sam policiju, a oni su mi kazali da im se ponovo javim za dva do tri sata. Samo pola sata kasnije pozvali su me i kazali mi da idem u Medoševac jer je u vodi nađeno telo neke žene – kroz suze priča ojađeni udovac i nastavlja:

TELA DECE NAĐENA U OLUPINI: Najmanje šest osoba poginulo kad je autobus sa izbeglicama pao u reku!

- Često je govorila: "Što neće smrt da mi dođe, ne mogu više da izdržim bolove". Da sam slutio šta joj je na pameti, ne bih je pustio da izađe iz kuće.

Niška policija je saopštila da nema sumnjivih okolnosti koje bi ukazivale da je staričina smrt posledica krivičnog dela.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA