KO DOBIJE NASLEDSTVO, MORA KOD NOTARA: Ovo su TAKSE koje će svi morati da im plate!

Za nasleđen stan od 50 kvadratnih metara na ne toliko atraktivnoj lokaciji, građani će ubuduće plaćati između 18.000 i 27.000 dinara, plus PDV

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Miloš
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Intranova

    25. novembar 2019 | 10:44

    interesuje me ,polusestre su dobile 1985 po1/8 deo nasledstva .To se radi o jednoj maloj kuci koja ima odprilike 80 Kvadrata . Od tog doba nisu placale ni Porez sa svoje nasledstvo niti su se brinule za opravku kuce koja ja mnogo propala sto i danas treba popravke izvrsavati na njoj. Interesuje me ,zato sto te doticne su polusestre i nisu do sada se trudile da nesto ucine za svoj deo a traze isplatu . Dali bi ja mogla da zahtevam nadoknadu za te sve opravke sto su bile i da oduzmem od sume Novaca koji im Eventualno pripada? Pozdrav i Hvala !

  • Goca

    04. jul 2017 | 16:41

    Majka je preminula,brat i ja smo pozvani kod beležnika.Iza nje ništa nije ostalo sem penzije u iznosu od 10 000 din?!Prvi put sam platila 3500 navodno sastavljanje umrlice?Onda sam im na noge odnela papir o ne isplaćenoj penziji.Ništa nisu sami odradili.I za rešenje uzimaju 4500 din.Razumem kada neko nasledi,treba i da plati.Ali kada ostane penzija(baš velika)tačno su to i uzeli.PLJAČKA šta drugo reći.Kada sam pitala šta ustvari plaćamo kada nema ništa da se rešava.Rekli su da je tako država odlučila?Da nisam jedina koja se žali?I da se obratim zaštitniku građana(koji sigurno ne može ništa)Ljudi nemaju normalno da isprate svoje najmilije,a ne da plaćaju papire koji im ni ne trebaju.Jako sam kivna i razočarana.A niko ne može da pomogne niti hoće

  • Čiča- deda

    14. mart 2016 | 21:06

    Jednom mora da se pravilno urede cene iusluga i proizvodnog rada.Papiri se ne jedu,seljak,radnik se izgrbave da stvore novu vrednost od tih osamnaest hiljada,a ovi za jednu stranicu koju otkucaju sa dva prsta iza pet minuta.Pa ko je lud da radi u proizvodnji,zato se i toliko množe narkodileri.Pošten rad je obezvredila država određivanjem cenovnika.Mafija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA