LJUBAVNIK SNIMAO SEKS SA MUŠKARCEM: Detalji afere koja trese Niš!

- Kada sam došla kod Z.K. on je već bio pijan. Sedeli smo i pričali, a onda je u stan došao još jedan mladić kog nisam poznavala - priča nesrećna žena

  • 14

Nišlijka S.D. (53) podnela je krivičnu prijavu protiv ljubavnika Z. K. zbog toga što je navodno prisilio na seksualne odnose sa nepoznatim muškarcem i to sve pritom snimao.

GOLA ISTRČALA NA ULICU: Zbog grubog seksa, ova žena je digla ceo Niš na noge!

Vest o ovoj ženi uznemirila je stanovnike grada na Nišavi, kada je S.D. usred noći gola istrčala na ulicu pre više od nedelju dana, zbog, kako je rekla, pokušaja silovanja. Međutim, policija je utvrdila da je bilo reči samo o grubljem seksu.

Ipak, kako Alo saznaje, izgleda da se u kobnoj noći dogodilo nešto mnogo gore od toga.

- Kada sam došla kod Z. K., on je već bio pijan. Sedeli smo i pričali, a onda je u stan došao još jedan mladić kog nisam poznavala. Tada me je Z.K. uhvatio za kosu, strgao mi odeću i naredio mi da imam seks sa mladićem, koji me je potom silovao dok je Z.K. sve gledao i snimao - ispričala je ona navodno sagovorniku Alo.

Posle toga usledile su batine, ali i nastavak neželjenog seksa, za vreme kog je trebalo da "vrišti od bola, jer njenog partnera to pali".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina Jerković

    14. mart 2016 | 12:10

    Međutim, policija je utvrdila da je bilo reči samo o grubljem seksu. Када тучеш и под присилом имаш сексуални однос са непознатом особом ПРОТИВ ЊЕНЕ ВОЛЈЕ то је за полицију "грубљи секс". А шта је онда силовање по полицији?

  • petar

    14. mart 2016 | 12:33

    Tako joj treba kada ima ljubavnika pored muža

  • Ceca

    14. mart 2016 | 12:13

    Koji bolesnici. Ovakve bi trebalo podhitno smestiti u Lazu Lazarevica. A i ona "nesrecna zena" u 53 ima ljubavnika. Svaki komentar je suvisan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA