GLEDALA SAM KAKO MI SILUJU ĆERKU: Ispovest žene čija je porodica preživela PAKAO

Ona je sa svojom porodicom pokušala da pobegne od vladnih snaga, međutim, vojnici su ih uhvatili. Ni sama nije znala u ruke kakvih zlikovaca su njeni najmiliji dospeli

  • 5

Meri (27) je u junu 2014. godine bežala sa porodicom iz Južnog Sudana u kojem je izbio građanski rat. Borba za vlast između dva političara iz različitih plemena odnela je 50.000 života među kojima su Merini sinovi i suprug.

IZVUKAO JE GOLOG PEDOFILA IZ WC-A: Šutirao ga je bez prekida jer je hteo da mu siluje ćerkicu (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Ona je sa svojom porodicom pokušala da pobegne od vladnih snaga, međutim, vojnici su ih uhvatili. Ni sama nije znala u čije su ruke njeni najmiliji dospeli.

Pred njenim očima su prvo ubili njenog supruga, a zatim i sinove od pet i sedam godina. Zatim su hteli i ćerku da ubiju, ali su rešili da je siluju. Skrhana Meri je sve to gledala i poželela da istog trena umre!

Nedužna devojčica (10) je nakon nekoliko sati umrla od posledica brutalnog silovanja.

Takođe, vojnici su silovali i Meri, ali je ona preživela to mučenje i rešila da svoju priču o "životu" u Sudanu podeli sa celim svetom. Rešila je da svoju najveću tragediju vide i čuju svi.

(Telegraf.rs / Izvor: Time)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VukBgd

    16. mart 2016 | 12:53

    Da ima pravde na svetu i da ima dobrih i pametnih ljudi, potrebno je napraviti alijansu sa takvom vojnom moći i kapacitetima da mogu da reaguju bilo gde na svetu u roku od 24 sata. Prokleti Nato, majka Rusija i Kina da naparave takvu armiju. Da ulete, uspostave red i mir, i da se posle vija ko je ko i ko je sta, a da običan narod kao Meri i njena porodica budu zaštićeni maksimalno od pasa i zveri rata. Nego, problem je sto nema volje i želje da se ovakva stradanja spreče.... Žao mi je, pun sam besa kako sam pročitao ovaj tekst...

  • Joosko

    16. mart 2016 | 12:40

    nekad prosto ne mogu da verujem dokle ide ljudska zloba

  • Sandra

    16. mart 2016 | 14:05

    Joj, ja to ne bih mogla podneti, ubila bih se istog trena...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA