SUD ODBIO MOLBU: Uhapšen Kristijan Golubović, ide u Zabelu!

Sud je procenio da je njegova molba neosnovana i da on zloupotrebljava prava

Kristijan Golubović uhapšen je danas u Kraljevu po poternici Prvog osnovnog suda, koji je odbio njegovu molbu za odlaganje odlaska na izdržavanje kazne.

Kristijana su uhapsili inspektori Odeljenja za potrage beogradske kriminalističke policije u Kraljevu i tom prilikom nije pružao otpor. U skladu sa zakonom, zbog poternice, sledi formalna identifikacija, nakon koje će biti upućen u zatvor u Zabelu.

MOJU MAJKU JE 8 MESECI ROBIJE KOŠTALO ŽIVOTA: Potresna ispovest Kristijana Golubovića! (FOTO)

Sud je procenio da je njegova molba neosnovana i da on zloupotrebljava prava zbog toga što je podneo petu molbu takve vrste.

Kristijan će biti sproveden u Zabelu na izdržavanje zatvorske kazne u trajanju od četiri godine, pošto je isto toliko već odslužio.

Da podsetimo, rijaliti zvezda i kontroverzna ličnost iz kriminalnog podzemlja devedesetih, uputila je molbu sudu da mu dozvoli odlaganje odlaska na robiju, u kojoj je napisao da je razog za to bolesna majka o kojoj nema ko da brine.

U međuvremenu, on je viđen i na obali Čemernice u okolini Čačka, gde je pomagao građanima koje je zadesila poplava.

Ovog puta, Kristijan neće moći da izbegne put u Požarevac, tako da njegova poruka fanovima, putem koje se zahvaljuje na podršci, ponovo postaje aktuelana.

- Vršilac funkcije predsednika Prvog osnovnog suda je donela odluku o odbijanju molbe, jer smatra da osuđeni zloupotrebljava pravo - rekla je portparol Prvog osnovnog suda Ivana Ramić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lols

    16. mart 2016 | 15:31

    Nadam se da ce ovaj put ostati tamo..suvise se njemu dozvoljava..koliko puta odlaze zatvor..sta je ova drzava dozvolila da jednom kriminalcu odlaze zatvor a covek zastupljeniji u medijima nego bilo ko drugi..ajde sikter i nadam se da se vise nece pojavljivati..

  • Posmatrač

    16. mart 2016 | 15:27

    Bilo je krajnje vreme!!!

  • Boro

    16. mart 2016 | 15:30

    Zar se ne brine o bolesnoj mami,umesto u zabelu on ce sutra biti na televiziji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA