TUKAO ME JE I BRANIO MI DA PEVAM: Sindi Models teško optužila bivšeg muža!

Sindi, koja ima status oštećene u postupku koji se protiv Pavlovića vodi zbog nasilja u porodici ispričala je pred sudom da je tadašnji suprug prvi put udario u decembru 2010.

  • 27

Nekadašnja "modelsica" Ivana Stamenković Sindi danas je u Trećem osnovnom sudu u Beogradu optužila bivšeg muža Nikolu Pavlovića da je tukao i omalovažavao tokom njihovog braka, kao i da joj je branio da se bavi pevanjem i modelingom.

Bivši muz Sindi Models ide u pritvor? (FOTO)

Sindi, koja ima status oštećene u postupku koji se protiv Pavlovića vodi zbog nasilja u porodici ispričala je pred sudom da je tadašnji suprug prvi put udario u decembru 2010. Tada joj je, kako je ispričala, iako je bila prisutna i njena majka, udario šamar posle kog je pala na pod.

Godinu i po dana kasnije, u februaru 2012. godine, navodno je tadašnji muž pozvao da se pomire i porazgovaraju, na šta je ona pristala.

Umesto razgovora, prema rečiima bivše modelsice, ponovo su se posvađali i kako tvrdi Pavlović je tada počeo da je davi, bacio je o zid i pokušao da ugaci cigaretu na njenom telu, ali je navodno uspela da se otrgne.

Sindi je rekla da i dalje ne može da poveruje da je tokom brakorazvodne parnice sud odlučio da starateljstvo nad detetom dodeli njenom bivšem suprugu, kao i da je ona i dalje uplašena za svoju bezbednost.

Nikola Pavlović mirno je saslušao optužbe bivše supruge, a onda se javio za reč i naveo da ništa od toga nije tačno, da Ivanu nikada nije tukao i maltretirao, a onda je uzvratio optužbama tvrdeći da je ona osoba sklona manipulacijama. Od suda je zatražio njeno psihijatrijsko veštačenje, ali ovaj predlog nije prihvaćen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki

    16. mart 2016 | 18:59

    Igrom slucaja znam sta je glavni problem ovde. Ona je histericna i brak im je bio los. Razveli su se, ona ostala u njegovom stanu, on placao racune za stan, dadilju za klinku i davao je nesto para preko. Ova pokondirena je upisala cerku u francusko obdaniste koje je kao najbolje i kosta 350-400e, a pritom nema ni cvonjka i nece da radi. Naravno kad plati to obdaniste para joj ne ostane i onda ga je napadala kako on ne daje dovoljno, stalno je trebalo jos, govorila mu kako on nema pojma kako je skupo odgajati dete i on se zainatio. Odlucio da vidi iz prve ruke koliko je to skupo, svakako je sve vec placao-dadilju, vrtic, racune za stan... Izborio se za starateljstvo, nju izbacio iz stana jer je tamo zivela samo zbog male, ona se vratila kod roditelja i onda se setila nasilja i dosla je ta cuvena tuzba za nasilje u porodici. Iskreno retko koji otac bi to uradio, svi kao nesto kukaju na bivse zene, ali ni jedan se ne odvazi da se bori za starateljstvo i da zaista brine o detetu. Njegova najveca greska je sto je ozenio ono sto sluzi za zabavu samo!

  • hehe

    16. mart 2016 | 19:04

    Sad je razvedena vec par godina, zasto se sada ne bavi modelingom ili peva hahaha mislim da niko nju ne zeli da cuje kako peva, zna se za sta je sluzila grupa models, mislim da nijedan muz ne bi zeleo da zena nastavi da se bavi escortom u braku. A znajuci nju ona sigurno nije zelela da radi

  • ninja

    16. mart 2016 | 18:00

    ti i ne pevaš,nego se čepiš i krečiš polugola po sceni...što bora čorba mije go kao ti?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA