OVA ŽENA JE ZASLUŽNA ŠTO JE KRISTIJAN U ZATVORU: Odbila molbu kriminalca i rekla da zloupotrebljava pravo!

Vršilac dužnosti predsednika Prvog osnovnog suda, sudija Natalija Bobot naredila je hapšenje Kristijana Golubovića

  • 34

Sudija Natalija Bobot, vršilac dužnosti predsednika Prvog osnovnog suda, zaslužna je što je Kristijan Golubović (47), koji je uhapšen juče, posle 485 dana ponovo u zatvoru, piše Blic.

Ona je juče odbila njegovu molbu za odlaganje robije, i naložila hapšenje. Njega je policija zatekla kasno po podne u stanu u Kraljevu, gde je bio sa suprugom Ivanom i ćerkom Verom. Šokiran, Kristijan je u trenutku hapšenja stigao samo da iz stana uzme dve kese sa najosnovnijim stvarima, pre nego što su ga pripadnici Interventne jedinice prebacili u stanicu policije u Kraljevu, a zatim kasno sinoć u Zabelu.

KRISTIJAN BESNEO, VIKAO "NEMA ZAKONA": Kriminalac konačno iza rešetaka, IZLAZI 2020. GODINE!

Golubović je uhapšen jer je Prvi osnvni sud zaključio da je zloupotrebio pravo podnošenjem pete moble za odlaganje kazne, nakon što mu je krajem porošlog meseca naloženo da ode u zatvor. Obrazloženje sudske odluke bilo je jednostavno.

- Vršilac funkcije predsednika Prvog osnovnog suda je donela odluku o odbijanju molbe, jer smatra da osuđeni zloupotrebljava pravo - rekla je Ivana Ramić, portparol Prvog osnovnog suda.

Foto: Promo Foto: Promo

Golubovićev advokat Gvozden Grgur, svestan je da predsednik suda ima pravo na ovakvu odluku, ali je ipak smatra neuobičajenom.

- Po zakonu, predsednik suda može da navede da žalba ne odlaže izvršenje. Mi smo sudu uputili dokumenta o zdravstvenom stanju njegove majke, ali je sud ekspresno odlučio o njima i doneo ovu odluku. Sve se, kao i obično, u Kristijanovom slučaju, dešava jako brzo. Svakako ćemo se žaliti Višem sudu - rekao je grgur.

SUD ODBIO MOLBU: Uhapšen Kristijan Golubović, ide u Zabelu!

Golubović treba da robija još četiri godine i četiri meseca, pošto je ostatak kazne proveo u pritvoru, koji se uračunava u kaznu. Pravosnažnom presudom Apelacionog suda on je u novembru 2014. godine pravosnažno osuđen na osam godina zatvora zbog preprodaje heroina.

Foto-montaža: TV Pink, Milena Đorđević Foto-montaža: TV Pink, Milena Đorđević

Pored toga, protiv njega se u tužilaštvu za visokotehnološki kriminal vodi još jedan postupak zbog pretnji učesnici rijalitija "Farma" Tamari Đurić.

LJUBAVNA SOBA, CRKVA I BAZEN: Evo šta Kristijana čeka u Zabeli i da li će tamo sresti LEGIJU!

Sudija Natalija Bobot, pre nego što je postavljena za v.d. predsednika Prvog osnovnog suda, bila je zamenica predsednika Višeg suda. Inače, ona je 2009. godine ostala bez funkcije, ali je odlukom Ustavnog suda vraćena na posao kao i sve ostale sudije.

(Telegraf. rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    17. mart 2016 | 15:57

    Da li mislite da je pametno da objavljujete sliku i ime ove zene ? Sutra ce neki idiot kome je Kristijan uzor u zivotu da napadne zenu na ulici. Da li imate predstavu kakve se sve budale setaju gradom ?

  • no_name

    17. mart 2016 | 13:09

    Veliko poštovanje Nataliji! Napokon, neko normalan ko će ga poslati tamo gde mu je mesto! Diluje drogu u crkvi, a hoće da moli da ne ide u zatvor i da se provlači kroz rijaliti emisije... E, neće da može. Još jednom, veliko poštovanje dotičnoj sudiji! Ne uzima mita, niti Bože daj, poštena žena radi svoj posao. Toliko od mene. P.S. kristijane, uživaj u zatvoru, pa kad odležiš, idi na farmu da čistiš štalu. Poz :)

  • Muki

    17. mart 2016 | 13:10

    E svaka joj cast . . .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA