"ISIS DOLAZI": Jeziv grafit NA CRKVI SVETOG NIKOLE U SRBIJI!

Vojnici italijanskog Kfora prošlog vikenda su primetili grafit "Isis dolazi" na zidu crkve Svetog Nikole u Prištini

  • 5

Grafit "Isis dolazi" ispisan je na zidu crkve Svetog Nikole u Prištini. Ovaj neprijatan natpis najpre su za vikend primetili vojnici italijanskog Kfora koji dva puta nedeljno patroliraju oko samog objekta, javlja RTK2 a prenosi Tanjug.

SKANDAL U ČAČKU: Usred Šumadije osvanuo grafit "Alahu akbar" (FOTO)

Prištinski paroh Darko Marinković ističe da je o svemu ovome obavešten tek pre nekoliko dana, a ceo slučaj prijavljen je Kosovskoj policiji.

Najgore od svega toga je što je ispisan poziv terorističkoj organizaciji protiv koje se u ovom trenutku bori gotovo pola sveta. Možda se sve ovo poklopilo i sa današnjim danom i žalosnim dešavanjima od pre 12 godina, kada je ova crkva, kao i mnogi drugi manastiri zapaljeni i uništeni - rekao je Marinković za RTK2.

SEKIROM VITLAO U PUNOM AUTOBUSU U ZEMUNU: Vikao "Alahu akbar" i pretio da će pobiti sve Srbe!

Grafiti su se na zidu oko crkve Svetog Nikole u Prištini pojavili nekoliko dana pre dvanaestogodišnjice martovskog pogroma Srba kada je i spaljena ova crkva.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    17. mart 2016 | 15:03

    Kako ste vi lakoverni , to je mogao bilo ko da dodje i napise bilo bi super da su oni pismeni nisu culi za latinicu :) !

  • Igor

    17. maj 2016 | 17:26

    ISIS JE MRTAV

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA