UBIO OCA OKLAGIJOM, A POLICIJI PRIJAVIO DA JE PAO SA STEPENICA: Stravičan zločin u Višegradu

Policija je na podu u porodičnoj kući pronašla beživotno telo A.R. sa vidnim povredama glave i ruku

  • 4

U Višegradu je uhapšen B.R. zbog postojanja osnova sumnje da je u porodičnoj kući u selu Repuševići ubio svog oca (80).

UNUK SEKIROM UBIO BABU I DEDU JER MU NISU DALI 10.000 DINARA OD PENZIJE? Jezivi detalji HORORA koji je potresao Srbiju

Policijskoj stanici Višegrad juče, deset minuta iza ponoći, B.R. je mobilnim telefonom prijavio da je u utorak, 15. marta, oko 20.30 časova njegov otac A.R, prilikom penjanja na tavan pao sa drvenih stepenica i preminuo na licu mesta, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti (CJB) Istočno Sarajevo.

Nakon dolaska na lice mesta, policija je na podu u porodičnoj kući pronašla beživotno telo A.R. sa vidnim povredama glave i ruku i nepokretnu staricu čiji su inicijali Z.R, sestru preminulog, koja je takođe zatečena sa vidnim povredama u vidu krvnih podliva.

S obzirom da su na lešu preminulog pronađeni tragovi koji ne ukazuju na pad sa visine, te da je u ostavi pronađena oklagija sa tragovima koji asociraju na krv, postojao je osnov sumnje da je izvršeno ubistvo.

U prisustvu dežurnog tužioca policijski službenici CJB Istočno Srajevo obavili su razgovor sa B.R, koji je priznao da je dan pre prijavljivanja, u dnevnom boravku porodične kuće više puta drvenom oklagijom udario u glavu svog oca i naneo mu telesne povrede.

Na licu mesta pronađeni su i izuzeti tragovi i dokazi koji će biti poslati na veštačenje. Po naredbi tužioca, danas će biti izvršena obdukcija tela nakon koje će biti poznat tačan uzrok smrti.

(Telegraf.rs/ Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA