TRPEO OZBILJNE PRETNJE I ZASTRAŠIVANJA ZBOG ŽIVOTINJA: Od vrednosti njegovih pasa ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI

Sumnja se i da je M. R. vlasniku ukradenih pasa, sredinom februara 2016. godine, telefonom, SMS porukama i lično upućivao ozbiljne pretnje

  • 13

Kragujevačka policija pronašla je dva psa, rase "nemački ovčar", ukradena 26. februara 2016. godine iz odgajivačnice pasa u mestu Brnjica kod Knića, čija je vrednost 150.000 evra.

UKRADENO ZVONO OD 128 KG SA SRPSKE CRKVE: Otkriven čovek koji je oskrnavio svetinju

Zbog sumnje da su tom prilikom izvršili krivično delo teška krađa, Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu je protiv tridesetsedmogodišnjeg Kragujevčanina i tridesetšestogodišnjeg državljanina Republike Crne Gore iz Podgorice podneta krivična prijava, saopštila je policija.

Postoji sumnja da su oni navedene pse ukrali na nagovor M. R. (35), državljanina Republike Crne Gore, sa prebivalištem u Nikšiću, i odvezli ih na područje Crne Gore.

OPLJAČKANA CRKVA PRESVETE BOGORODICE: Lopovi odneli krstove, kadionicu, a ikone razbacali

Sumnja se i da je M. R. vlasniku ukradenih pasa, sredinom februara 2016. godine, telefonom, SMS porukama i lično upućivao ozbiljne pretnje.

Kragujevačka kriminalistička policija je M. R. uhapsila i, uz krivičnu prijavu, sprovela Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu, zbog sumnje da je izvršio krivična dela ugrožavanje sigurnosti i teška krađa.

Ukradeni psi vraćeni su vlasniku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ĆupričaninSWE

    17. mart 2016 | 18:13

    Nisam upućen u vrednost životinja ali mi ova šuma deluje previše.

  • misirac

    17. mart 2016 | 18:57

    Ovaj nemac sa slike je vrh! Ne vredi 150000 i ovo je verovatno ilustracija ali gde ga nadjoste ovako dobrog, crvenog i čupavog. Stvarno je na slici, vrhunski primerak ove rase.

  • Nira

    17. mart 2016 | 18:34

    Dva njemačka ovčara 150000 eu hm prenaduvana cjena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA